Με υπερηφάνεια εκπροσωπούμε το σχολείο μας και το έθνος μας στην παγκόσμια σκηνή! Γνωρίστε τον Άγγελο Καλαφατά, ένα λαμπρό παράδειγμα αφοσίωσης και πάθους για το περιβάλλον!

 

Σε έναν διεθνούς κύρους διαγωνισμό, όπου φοιτητές από όλη την Ευρώπη συναντήθηκαν για να μοιραστούν τις ιδέες τους για ένα πιο πράσινο μέλλον, ο απόφοιτος των Εκπαιδευτηρίων μας, στάθηκε στο ύψος του ως ο μοναδικός εκπρόσωπος από την Ελλάδα.

Το εξαιρετικό έργο του για τη βελτίωση του περιβάλλοντος δεν του χάρισε μόνο αναγνώριση, αλλά μας ενέπνευσε όλους να γίνουμε διαχειριστές του πλανήτη μας.

Ας γιορτάσουμε αυτό το αξιοσημείωτο επίτευγμα και ας συνεχίσουμε να ακολουθούμε τα βήματά του καθώς εργαζόμαστε για ένα βιώσιμο και φιλικό προς το περιβάλλον αύριο!

Πάντα νιώθουμε υπερήφανοι, όταν μαθητές που αποφοίτησαν από τα Εκπαιδευτήριά μας διακρίνονται ακαδημαϊκά και πόσο μάλλον όταν λαμβάνουν και βραβεία για την έρευνά τους. Ο Άγγελος διακρινόταν από μικρή ηλικία όχι μόνο για το ήθος του, αλλά και για την αγάπη του για τη γνώση και την έρευνα. Συμμετείχε ενεργά με μεγάλη διάθεση σε δράσεις και εκδηλώσεις των Εκπαιδευτηρίων μας, δείχνοντας από νωρίς στοιχεία δυνάμει ερευνητή και επικοινωνιακού ομιλητή.

Θερμά συγχαρητήρια, Άγγελε! Σου ευχόμαστε να έχεις πολλές ακόμα επιτυχίες!