Την Παρασκευή, 7 Απριλίου 2023, τα παιδιά της Β’ Δημοτικού υποδέχθηκαν στο εστιατόριο Rest Point του Σχολείου μας τη μαμά της Δόμνας, κ. Βαλασία Διακομιχάλη και με την καθοδήγησή της έπλασαν πασχαλινά κουλουράκια.

Επιμέλεια: Ζωή Ζαΐρη και Ελένη Νάκκα, Εκπαιδευτικοί

 

Την Παρασκευή 7 Απριλίου, τελευταία σχολική ημέρα πριν τις διακοπές του Πάσχα, οι μαθήτριες και οι μαθητές της Β’ Δημοτικού υποδέχθηκαν στο εστιατόριο Rest Point του Σχολείου μας τη μαμά της Δόμνας, κ. Βαλασία Διακομιχάλη και με την καθοδήγησή της έπλασαν πασχαλινά κουλουράκια.

Τα παιδιά, αμέσως μετά τον εκκλησιασμό, έπλυναν τα χέρια τους, ανασήκωσαν μανίκια και ακολούθησαν τα βήματα της συνταγής για να φτιαχτεί η ζύμη. Όταν ετοιμάστηκε η ζύμη, ξεκίνησαν τα πλάθουν τα κουλούρια τους, τα οποία στη συνέχεια ανέλαβαν να ψήσουν οι κυρίες του εστιατορίου Rest Point.

Όταν τα κουλουράκια ετοιμάστηκαν, τα παιδιά τα τοποθέτησαν στα πασχαλινά καλάθια που είχαν φτιάξει και αποχαιρέτησαν τους φίλους τους και το Σχολείο για τις διακοπές του Πάσχα.

Ευχαριστούμε θερμά την κυρία Βαλασία Διακομιχάλη καθώς και τις υπεύθυνες κυρίες του εστιατορίου Rest Point για την πολύτιμη βοήθειά τους.

Φωτογραφίες