Οι μαθήτριες και οι μαθητές της Γ’ Δημοτικού συγκέντρωσαν χρήματα και προσέφεραν τροφές, φάρμακα, σπιτάκια σκύλων και αγαθά απαραίτητα για τη φροντίδα των φιλοξενούμενων ζώων, μαθαίνοντας με αυτό τον τρόπο τη σπουδαιότητα του εθελοντισμού και της ανιδιοτελούς προσφοράς.

Επιμέλεια: Ντόρα Κυπριώτη, Εκπαιδευτικός

 

Την Παρασκευή 7 Απριλίου 2023, οι μαθήτριες και οι μαθητές της Γ’ Δημοτικού επισκέφθηκαν το Δημοτικό Κυνοκομείο της Ρόδου. Ο κ.  Γιώργος Κρητικός, διασώστης του Κυνοκομείου, μάς υποδέχτηκε στον χώρο και ενημέρωσε τους μαθητές για τα φιλοξενούμενα σκυλάκια, το έργο των εθελοντών καθώς και για τη διαδικασία υιοθεσίας ενός αδέσποτου ζώου.

Οι μαθήτριες και οι μαθητές συγκέντρωσαν χρήματα και προσέφεραν τροφές, φάρμακα, σπιτάκια σκύλων και αγαθά απαραίτητα για τη φροντίδα των φιλοξενούμενων ζώων, μαθαίνοντας με αυτό τον τρόπο τη σπουδαιότητα του εθελοντισμού και της ανιδιοτελούς προσφοράς.

Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Κρητικό που μας καλωσόρισε στον χώρο του Κυνοκομείου Ρόδου.  Συγχαίρουμε τις μαθήτριες και τους μαθητές της Γ’ δημοτικού για την πρωτοβουλία τους να συγκεντρώσουν χρήματα και να υποστηρίξουν το έργο των εθελοντών, αγοράζοντας αγαθά πρώτης ανάγκης.

Φωτογραφίες