Τα τμήματα: «Μαγικά μολύβια», «Άγγελοι των κοχυλιών» και τα «Μελομύθια», έλαβαν μέρος στην καθιερωμένη αθλητική γιορτή «ΡΟΔΙΩΝ athletics» των Εκπαιδευτηρίων μας, στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου «ΡΟΔΙΩΝ Άθλησις». Σκοπός της δράσης είναι οι μαθητές και οι μαθήτριες που συμμετέχουν να αποκομίσουν τα ιδιαίτερα στοιχεία της ευρύτερης παιδείας, που ο αθλητισμός μπορεί να προσφέρει μέσω της συμμετοχής, της προσπάθειας, του συναγωνισμού και της προσωπικής υπέρβασης.

Επιμέλεια: Μιχάλης Πολυμένωφ, Καθηγητής Φυσικής Αγωγής

 

Οι  «μικρές» μας αθλήτριες και οι «μικροί» μας αθλητές, ξεκίνησαν με ενθουσιασμό την προθέρμανσή τους, τρέχοντας και κάνοντας διατάσεις. Στη συνέχεια, υπέδειξαν τις αθλητικές τους δεξιότητες στο «άλμα εις μήκος», στην «κυβίστηση» και στο «τρέξιμο μετ’ εμποδίων». Ο αγωνιστικός χώρος κατακλυζόταν από σεβασμό, αποδοχή, χαρά, συνεργασία και ενθάρρυνση.

Από την εκδήλωση δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι καλύτεροι φίλαθλοι… οι οικογένειές μας! Οι γονείς απέκτησαν ενεργό ρόλο, φορώντας τα αθλητικά τους, χορεύοντας αθλητικό χορό και απολαμβάνοντας ένα ομαδικό παιχνίδι συνεργασίας με τους αθλητές μας.

Τα παιδιά έγιναν στη συνέχεια θεατές και οι γονείς αθλητές καλαθοσφαίρισης! Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την απονομή μεταλλίων και διπλωμάτων σε όλα τα παιδιά για τη συμμετοχή και τη μοναδικότητα τους.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους γονείς για την αθλητική τους διάθεση και τον ενθουσιασμό που προκάλεσαν στους μικρούς μας μαθητές!

Βίντεο