Η επιστημονική επιτροπή των Πανελλήνιων Διαγωνισμών Φυσικής «Αριστοτέλης» 2022 ανακοίνωσε τα αποτελέσματα της Β΄ φάσης των διαγωνισμών του Γυμνασίου. Οι διαγωνισμοί αυτοί διεξάχθηκαν με την ευθύνη του Τμήματος Φυσικής του Πανεπιστημίου Αθηνών σε συνεργασία την Ελληνική Εταιρεία Φυσικής για την Επιστήμη και την Εκπαίδευση. Στους φετινούς διαγωνισμούς διακρίθηκαν εννέα μαθητές του Γυμνασίου των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ».

Πιο συγκεκριμένα, από την Α΄ Γυμνασίου διακρίθηκαν οι Ευθυμίου Βασιλική-Τσαμπίκα και Χατζηνικόλας Γεώργιος. Από τη Β΄ Γυμνασίου διακρίθηκαν οι Παρασκευά Μαρία-Μάγια και Χαιρέτη Μαρία-Μιχαέλα. Τέλος, από τη Γ΄ Γυμνασίου διακρίθηκαν οι Ζαμπεττούλα Φλώρα-Ραφαηλία, Παπαζαχαρίου Βασίλειος, Πρέκας Νικήτας, Σκουμιός Νικόλαος-Τσαμπίκος και Σου Γιαξουάν (Ζωή).

Επίσης, η επιστημονική επιτροπή των Πανελλήνιων Διαγωνισμών Φυσικής της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών ανακοίνωσε τα αποτελέσματα της Β΄ φάσης των διαγωνισμών του Γυμνασίου. Στους φετινούς διαγωνισμούς διακρίθηκε μαθήτρια της Β΄ Γυμνασίου Παρασκευά Μαρία-Μάγια.

Οι διακρίσεις αυτές των μαθητών μας έχουν ιδιαίτερη αξία γιατί στους διαγωνισμούς αυτούς οι μαθητές καλούνται να αντιμετωπίσουν θέματα υψηλού βαθμού δυσκολίας και συναγωνίζονται με χιλιάδες μαθητές από όλα σχεδόν τα Γυμνάσια της Ελλάδας.

Συγχαίρουμε θερμά τους μαθητές και τις μαθήτριες για τις ιδιαίτερα σημαντικές διακρίσεις τους. Ευχόμαστε καλή συνέχεια στις σπουδές τους!