Με εορταστικές μελωδίες και επιλογές από το κλασικό και σύγχρονο ρεπερτόριο πλημμύρισε η αίθουσα «Καλλιπάτειρα», με αφορμή το «Χριστουγεννιάτικο Ρεσιτάλ μου» που διοργάνωσε το «ΡΟΔΙΩΝ ΩΔΕΙΟΝ».

Επιμέλεια: Γιώργος Ξανθόπουλος, Καλλιτεχνικός Διευθυντής «ΡΟΔΙΩΝ ΩΔΕΙΟΝ»

 

Σπουδαστές κάθε ηλικίας και μουσικού οργάνου παρουσίασαν ένα πρόγραμμα υψηλού επιπέδου, δίνοντας την ευκαιρία στο κοινό να βιώσει μια ξεχωριστή, και άκρως εορταστική μουσική εμπειρία. Σύνολα σπουδαστών (solistes και solistes junior) καθώς και σόλο ή μικρές μουσικές ομάδες είχαν την ευκαιρία να ανέβουν στη σκηνή μετά από αρκετό καιρό, ενδεχομένως και για πρώτη φορά από την έναρξη των σπουδών τους.

Με ανταμοιβή το θερμό χειροκρότημα του κοινού, το φετινό «Χριστουγεννιάτικο Ρεσιτάλ μου» θα μείνει χαραγμένο στην μνήμη των σπουδαστών του ΡΟΔΙΩΝ ΩΔΕΙΟΝ, καθώς και όλων όσοι παρευρέθηκαν.

Αξίζει να σημειωθεί πως τηρήθηκαν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, κατά την προσέλευση, παραμονή και αποχώρηση σπουδαστών και κοινού.

Επί σκηνής, συνόδευσαν τους μαθητές τους οι καθηγητές μουσικής:

Νεκτάριος Αυγενικός, Τάσος Αναστασιάδης, Ελευθερία Ζαράκη, Ντίνα Καβουριάδου, Πηνελόπη Καλαφατά, Μαρία Καμπάνη, Ματίνα Μακέστα, Γιώργος Ξανθόπουλος, Άντζελα Σπανού Γιάννης Χατζής.