Ο Κοσμάς Παπαγεωργίου (στην κεντρική φωτογραφία φοράει τη φανέλα με το νούμερο 5), μαθητής των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ», αποτελεί μέλος της παιδικής ομάδας μπάσκετ του Κολοσσού, η οποία κατέκτησε την 6η θέση στην Ελλάδα στο πανελλήνιο παιδικό πρωτάθλημα μπάσκετ!

 

Από τις 29 Ιουλίου έως τις 2 Αυγούστου διεξήχθη το final-6 του πανελληνίου παιδικού πρωταθλήματος μπάσκετ στην Αθήνα. Ο Κολοσσός αντιμετώπισε στην τελική φάση τις καλύτερες ομάδες της χώρας και συγκεκριμένα τον Προμηθέα Πάτρας, τον Πανιώνιο, τον Κεραυνό Λάρισας, τον Παναθηναϊκό και τον Π.Α.Ο.Κ. Η ροδίτικη ομάδα κατέκτησε την 6η θέση έχοντας αξιοπρεπή παρουσία απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως πρωταθλητής αναδείχθηκε ο αήττητος Παναθηναϊκός

Υπενθυμίζεται πως στην προκριματική φάση (γ’ όμιλος), ο Κολοσσός ξεπέρασε το εμπόδιο του Εργοτέλη, των Φαναριών Νάξου και του Β.Α.Ο.Λ. Χίου, παίρνοντας το εισιτήριο της πρόκρισης για την τελική εξάδα.

Η Διεύθυνση των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» συγχαίρει τον Κοσμά Παπαγεωργίου και την ομάδα του Κολοσσού Ρόδου για τη σημαντική τους διάκριση και τους εύχεται πάντα επιτυχίες.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε σε επανάληψη τους αγώνες του Κολοσσού στα παρακάτω βίντεο:

 

Α.Σ.Π. ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ – Α.Ο. ΚΟΛΟΣΣΟΣ

 

Α.Ο. ΚΟΛΟΣΣΟΣ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

 

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ. – Α.Ο. ΚΟΛΟΣΣΟΣ

 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. – Α.Ο. ΚΟΛΟΣΣΟΣ 

 

Α.Ο. ΚΟΛΟΣΣΟΣ – Α.Σ. ΠΑΟΚ