Η παιδική ομάδα μπάσκετ του Κολοσσού, μέλος της οποίας είναι και ο Κοσμάς Παπαγεωργίου, μαθητής των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ», προκρίθηκε στην τελική φάση του πανελληνίου παιδικού πρωταθλήματος, όπου θα αναμετρηθούν οι 6 καλύτερες ομάδες της χώρας!

 

Η παιδική ομάδα μπάσκετ του Κολοσσού συμμετείχε στον γ’ όμιλο της προκριματικής φάσης του πανελληνίου πρωταθλήματος, το οποίο διεξαγόταν στην Αθήνα, στις 17-19 Ιουλίου. Αντίπαλοι του Κολοσσού ήταν τα Φανάρια Νάξου, ο Β.Α.Ο.Λ. Χίου και ο Γ.Σ. Εργοτέλης.

Την Κυριακή, 19 Ιουλίου 2020, η παιδική ομάδα του Κολοσσού κέρδισε τον Β.Α.Ο.Λ. Χίου με σκορ 82-57 και προκρίθηκε στην τελική φάση του πανελληνίου παιδικού πρωταθλήματος μπάσκετ, όπου θα αναμετρηθούν οι 6 καλύτερες ομάδες της χώρας! Μέλος της ομάδας του Κολοσσού είναι και ο Κοσμάς Παπαγεωργίου (στις σχετικές φωτογραφίες φοράει τη φανέλα με το νούμερο 5), μαθητής των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ».

Στατιστικά του αγώνα Κολοσσός Ρόδου-Β.Α.Ο.Λ. Χίου

Σκορ δεκαλέπτων: 19-21, 36-36 (ημ.), 55-47, 82-57

ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ (Τσακίρης): Αμπελάς, Παπαγεωργίου, Φυλτζανίδης 16(2), Διακοκωνσταντής 18(4), Μαραγκάκης, Κωστάκης 10(2), Αργύρης 3(1), Αρφαράς 23(3), Καλαθενός 3(1), Τριανταφύλλου 9, Σαμαράς, Καλλιάρας.

Β.Α.Ο.Λ. ΧΙΟΥ (Χατζηλάμπρου): Γεόμελος Γ., Ξυντάρης, Σπάρταλης 7(1), Αγγελής 3, Μανδηλαράς, Μηλιάδης, Χατζηλάμπρου 16(3), Αλούρδας, Βουλίκας 19, Γεόμελος Σ. 8, Ξυνταριανός 3(1), Κοιλαλούς.

Η τελική φάση του πανελληνίου παιδικού πρωταθλήματος

Από τις 29 Ιουλίου έως τις 2 Αυγούστου θα διεξαχθεί το final-6 του πανελληνίου παιδικού πρωταθλήματος στην Αθήνα. Ο Κολοσσός θα αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα τον Προμηθέα Πάτρας, ενώ θα τεθεί επίσης αντιμέτωπος με τον Πανιώνιο, τον Κεραυνό Λάρισας, τον Παναθηναϊκό και τον πρωταθλητή Θεσσαλονίκης (ΔΕΚΑ, Χ.Α.Ν.Θ., Ηρακλής και Π.Α.Ο.Κ. οι υποψήφιοι).

Η Διεύθυνση των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» συγχαίρει τον Κοσμά Παπαγεωργίου και την ομάδα του Κολοσσού Ρόδου για τη σημαντική τους διάκριση και τους εύχεται καλή συνέχεια στην τελική φάση του πανελληνίου παιδικού πρωταθλήματος μπάσκετ.

Πηγή: https://www.12sports.gr/News.php?s=2

Φωτογραφίες