Την περασμένη εβδομάδα, όλες οι ομάδες του Summer School επισκέφτηκαν τον Άγιο Σουλά και πιο συγκεκριμένα τον αθλητικό όμιλο αντισφαίρισης, ο οποίος βρίσκεται σε μια κοιλάδα, απόστασης τεσσάρων χιλιομέτρων από το χωριό Σορωνή.

Επιμέλεια: Λάμπρος Κολοβός, Νηπιαγωγός

 

Εκεί, μας περίμεναν δύο αξιόλογοι προπονητές αντισφαίρισης, ο κύριος Σταύρος Χατζημιχάλης και ο κύριος Μιχάλης Γιωργίου. Και οι δύο έχουν λαμπρά βιογραφικά! Ο πρώτος αποτελεί πρωταθλητή PROΑντρών με χρυσό μετάλλιο στα Island Games, έχει εκπροσωπήσει την Εθνική και έχει πολλές άλλες διακρίσεις. Ο δεύτερος αποτελεί μέλος της ομάδας που προκρίθηκε στα Island games της αποστολής της Ρόδου το 2019, είναι πρωταθλητής διασυλλογικού πρωταθλήματος Γ΄ κατηγορίας και είναι αήττητος για 8 χρόνια στα τοπικά πρωταθλήματα!  

Το πρόγραμμα περιλάμβανε προασκήσεις εξοικείωσης με χέρι και μπάλα και κατόπιν με ρακέτα και μπάλα. Στη συνέχεια, τα παιδιά διδάχτηκαν τα μυστικά του αθλήματος μέσα από παιχνίδια, καθώς γνώρισαν και κατανόησαν τους κανονισμούς και τη φιλοσοφία που διέπει το άθλημα της αντισφαίρισης.

Τέλος, δημιουργήθηκε ένας «στίβος μάχης», στον οποίο τα παιδιά δοκίμασαν τις κινητικές τους ικανότητες. Ευχαριστούμε θερμά τους προπονητές για την υπέροχη αυτή εμπειρία!

Φωτογραφίες