Μία από τις σημαντικότερες ημέρες στην ιστορία του ΡΟΔΙΩΝ άθλησις είναι η σημερινή!

 

Το τελευταίο διάστημα, βλέπουμε όλοι μας τις προσπάθειες της Γ.Γ.Α. τόσο για την εξυγίανση του αθλητισμού, όσο και για τη στήριξη των υγιών σωματείων, δημιουργώντας την υποχρεωτική ειδική αθλητική αναγνώριση. Έτσι, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι το ΡΟΔΙΩΝ άθλησις αποτελεί πλέον ένα από τα λίγα σωματεία πανελληνίως και το μοναδικό στα Δωδεκάνησα, το οποίο κατέχει την ειδική αθλητική αναγνώριση σε 6 αθλήματα!

Τα αθλήματα αυτά είναι η κολύμβηση, το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ και το βόλεϊ από το 2014, ενώ πριν από  λίγες ημέρες ολοκληρώθηκε η κατάθεση των δικαιολογητικών για τα αθλήματα της ενόργανης και της ρυθμικής γυμναστικής.

Από το 2018 το ΡΟΔΙΩΝ άθλησις είναι επίσης το μοναδικό σωματείο στη Ρόδο, αναγνωρισμένο από την πανελλήνια ομοσπονδία αθλητικού χορού Cheerleading, για το οποίο όμως δεν δύναται να δοθεί ειδική αθλητική αναγνώριση, καθώς δεν συγκαταλέγεται ακόμη στα Ολυμπιακά αθλήματα.

Η παραπάνω αθλητική διάκριση ήρθε μετά από την εμπιστοσύνη και την προτίμηση που μας δείχνει τα τελευταία χρόνια το κοινό της Ρόδου, με αποτέλεσμα τα μέλη μας να ξεπερνούν τα 1.500 ετησίως. Η εμπιστοσύνη αυτή, μας βοήθησε να εξελιχθούμε και χρόνο με το χρόνο να γινόμαστε καλύτεροι, ώστε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του κόσμου.

Με αφορμή τα παραπάνω, θα θέλαμε να ανακοινώσουμε την κυκλοφορία του επίσημου site του ΡΟΔΙΩΝ άθλησις με πολλές και ιδιαίτερες ενότητες, ανεβάζοντας έτσι ακόμα περισσότερο το επίπεδο εξυπηρέτησης.

Στο rpathlisis.gr, το κοινό μπορεί να βρει αναλυτικές πληροφορίες για το αθλητικό κέντρο και τους εργαζόμενους καθώς και να βλέπει την πληρότητα των τμημάτων σε όλα τα αθλητικά προγράμματα τα οποία θα λειτουργήσουν τη νέα χρονιά.

Παλιά μας μέλη θα έχουν τη δυνατότητα, μπαίνοντας στο ειδικό πεδίο, να ενημερωθούν για τις ημέρες και ώρες του τμήματός τους και να κάνουν την εγγραφή τους από το σπίτι για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021, ενώ τα νέα μέλη θα έχουν τη δυνατότητα να κλείσουν δοκιμαστική προπόνηση με το πάτημα ενός κουμπιού. 

Παρέες οι οποίες επιθυμούν να αθληθούν αυτόνομα, θα έχουν τη δυνατότητα να βλέπουν τη διαθεσιμότητα των χώρων μας (γήπεδο μπάσκετ, γήπεδο ποδοσφαίρου κτλ.), καθώς επίσης να έχουν αυτόματη ενημέρωση στο κινητό τους τηλέφωνο για τυχόν διαθέσιμες ημέρες.

Η τιμητική ενότητα “Αθλητής-Προπονητής της εβδομάδας” δημιουργήθηκε ώστε να επιβραβεύονται αθλητές και εργαζόμενοι του ΡΟΔΙΩΝ άθλησις για τις αθλητικές τους επιδόσεις και όχι μόνο, κάθε εβδομάδα.

Η ενημέρωση  για τους αγώνες του Σαββατοκύριακου όλων των αγωνιστικών μας τμημάτων μας θα είναι καθημερινή, ενώ η καινοτομία ακούει στο όνομα ΡΟΔΙΩΝ TV.

Η νέα ομάδα συνεργατών μας ,τη νέα αγωνιστική περίοδο, θα βιντεοσκοπεί και θα καλύπτει φωτογραφικά όλες τις αθλητικές δραστηριότητες, όπως προπονήσεις, αγώνες και λοιπές δράσεις, δημιουργώντας ενημερωτικά βίντεο τα οποία θα προβάλλονται μέσα από την επίσημη σελίδα μας. Συνεντεύξεις αθλητών, προπονητών αλλά και βίντεο «έκπληξη» θα πλαισιώνουν το πρόγραμμα του ΡΟΔΙΩΝ TV.

Τέλος, επειδή τα social media έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας, ο νέος διαγωνισμός #rodioneisai θα «τρέχει» κάθε μήνα, για μέλη και επισκέπτες, επιβραβεύοντας τους νικητές με επιπλέον εκπτώσεις και προσφορές.

Μια επίσκεψη στη σελίδα μας θα σας πείσει.

Η διοίκηση του αθλητικού κέντρου εκφράζει δημόσια σε όλα τα μέλη, την ευγνωμοσύνη της για την προτίμηση που δείχνουν στο σωματείο μας όλα αυτά τα χρόνια.

Σας ευχαριστούμε!