Το Διεπιστημονικό Κέντρο Συμβουλευτικής «ΡΟΔΙΩΝ ανάδρασις», θέλοντας να ανταποκριθεί στις ανάγκες αυτής της περιόδου, διοργάνωσε, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ», ψηφιακή συνάντηση με τους μαθητές της Γ’ Λυκείου.

 

Έχουν συμπληρωθεί αρκετές εβδομάδες περιορισμού στο σπίτι, αλλά οι μαθητές και οι μαθήτριες των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» δεν απομονώθηκαν. Στο διάστημα αυτό, αναλάβαμε πρωτοβουλίες για δικτυακές εκδηλώσεις που εντάσσονται σε προγράμματα εκτός των μαθημάτων.

Το Διεπιστημονικό Κέντρο Συμβουλευτικής «ΡΟΔΙΩΝ ανάδρασις» σε συνεργασία με τη Διεύθυνση των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ», θέλοντας να ανταποκριθεί στις ανάγκες αυτής της περιόδου, διοργάνωσε ψηφιακή συνάντηση με τους μαθητές της Γ΄ Λυκείου. Η ψηφιακή συνάντηση συντονίστηκε από την κυρία Ελένη Κανδυλάκη, Ψυχολόγο και Διευθύντρια του Κέντρου Συμβουλευτικής, και είχε τον τίτλο:

Στον δρόμο για τις Πανελλαδικές

«Πάντα υπάρχει ένας τρόπος!»

Στην ψηφιακή συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 11 Απριλίου 2020, συζητήθηκαν αναλυτικά τα παρακάτω θέματα:

Συνεχίζουμε αντλώντας δύναμη ο ένας από τον άλλον ως μια μικρή, αλλά ενωμένη και κυρίως αποφασισμένη κοινότητα.