Ο Γιάννης Παμπρής, μαθητής της Α’ Λυκείου των Εκπαιδευτηρίων μας, είχε ένα διήμερο στην πρωτεύουσα γεμάτο τένις και νέες εμπειρίες συμμετέχοντας στους σχολικούς αγώνες αντισφαίρισης. Ο Γιάννης προκρίθηκε στο κυρίως ταμπλό των μονών αγώνων εκπροσωπώντας το σχολείο του και το Νότιο Αιγαίο!

Επιμέλεια: Αριστοτέλης Χατζηφούντας, Καθηγητής Φυσικής Αγωγής

 

Τα Εκπαιδευτήρια «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» εκπροσωπήθηκαν και φέτος στους Πανελλήνιους σχολικούς αγώνες αντισφαίρισης που έγιναν στο Παλαιό Φάληρο την 1η Απρίλη.

Ο Γιάννης Παμπρής, μαθητής της Α’ Λυκείου των Εκπαιδευτηρίων μας, είχε ένα διήμερο στην πρωτεύουσα γεμάτο τένις και νέες εμπειρίες συμμετείχε στους σχολικούς αγώνες. Έπειτα από έναν ωραίο αγώνα, ο Γιάννης κέρδισε στον αγώνα κατάταξης με σκορ 4-1, 2-4, 4-0 τον πρώην συμμαθητή του Κορκολή Ευάγγελο από το ΓΕΛ ΘΗΡΑΣ και προκρίθηκε στο κυρίως ταμπλό των μονών αγώνων εκπροσωπώντας το σχολείο του και το Νότιο Αιγαίο.

Ο Γιάννης είχε την ευκαιρία να αποκτήσει μέσα από τους αγώνες νέες εικόνες λαμβάνοντας μέρος σε ένα δυνατό σχολικό τουρνουά, στο οποίο συμμετείχαν μαθητές από όλη την χώρα.

Γιάννη, να συνεχίσεις να απολαμβάνεις κάθε στιγμή μέσα στον αθλητισμό, έχοντας για σύμμαχο σου τον ταπεινό και ευγενικό σου χαρακτήρα! Σου αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και ευχόμαστε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον!