Τα Εκπαιδευτήρια «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» σάς προσκαλούν να ανακαλύψετε τον κόσμο της μάθησης που προσφέρουν, με την εκδήλωση «Πάω Σχολείο», που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2024, στις 17:30 στις εγκαταστάσεις των Εκπαιδευτηρίων.

Η εκδήλωση «Πάω Σχολείο» είναι μια ανοιχτή πρόσκληση προς γονείς και παιδιά, προκειμένου να γνωρίσουν τα προγράμματα σπουδών, τους εκπαιδευτικούς, τις δραστηριότητες, τις καλές εκπαιδευτικές πρακτικές που εφαρμόζονται στο Νηπιαγωγείο και τις πρώτες τάξεις του Δημοτικού Σχολείου καθώς και τις εγκαταστάσεις των Εκπαιδευτηρίων.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, οι γονείς των παιδιών προσχολικής ηλικίας θα  ενημερωθούν αναλυτικά για το Πρόγραμμα Σπουδών του Νηπιαγωγείου το οποίο περιλαμβάνει δραστηριότητες οι οποίες είναι βασισμένες στην ανακάλυψη και το παιχνίδι. Με τα μαθήματα, «Παίζουν οι λέξεις κρυφτό;», «1,2,3 … φτου και βγαίνω», «Οι μικροί επιστήμονες», «Χρωματοσαλάτα» και πολλά άλλα ενθαρρύνεται η ενεργός συμμετοχή του κάθε παιδιού. Μέσα σε αυτό το ελκυστικό περιβάλλον μάθησης δίνεται στα παιδιά η ευκαιρία να αναρωτηθούν, να εξερευνήσουν, να πειραματιστούν και να ανακαλύψουν τον κόσμο.

Οι γονείς των παιδιών εκείνων που θα ξεκινήσουν το Δημοτικό Σχολείο θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν πώς στα Εκπαιδευτήρια «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» δημιουργείται ένα περιβάλλον που εμπνέει  και ενθαρρύνει κάθε μαθητή να ανακαλύψει τα ταλέντα του. Η εκπαίδευση γίνεται μια πολυδιάστατη εμπειρία που συνδυάζει την ακαδημαϊκή προσέγγιση με τη βιωματική μάθηση. Με δύο κύριες ζώνες, το εμπλουτισμένο βασικό πρόγραμμα και το πρόσθετο πρόγραμμα δραστηριοτήτων, καλλιεργείται η γνωστική κα η συναισθηματική ανάπτυξη των παιδιών.

Κλείστε την επίσκεψή σας: Οι θέσεις για την εκδήλωση «Πάω Σχολείο» είναι περιορισμένες. Το ταξίδι μάθησης, ανακάλυψης και ανάπτυξης του παιδιού σας ξεκινά με αυτήν την επίσκεψη. Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε στη σχολική μας οικογένεια!

Επιβεβαιώσετε τη συμμετοχή σας, συμπληρώνοντας τη φόρμα: https://forms.office.com/e/uHzKTbkrEv