Διαβάστε τις δράσεις που θα πραγματοποιηθούν στο διάστημα 5 έως 14 Μαρτίου στο Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό Σχολείο των Εκπαιδευτηρίων μας.

 

  • Την Τρίτη 5 Μαρτίου στις 9:15 θα πραγματοποιηθεί ο εορτασμός της επετείου της ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου από τις μαθήτριες και τους μαθητές της Γ΄ Δημοτικού του Σχολείου μας. Ο εορτασμός της επετείου της ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου από τις μαθήτριες και τους μαθητές του Νηπιαγωγείου θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια της ημέρας. Το πρόγραμμα της ημέρας και οι δραστηριότητες που ακολουθούν θα πραγματοποιηθούν κανονικά.

 

  • Την Τετάρτη 6 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί το αποκριάτικο πάρτι και το φεστιβάλ τραγουδιού του Δημοτικού Σχολείου. Ειδικά για φέτος, το αποκριάτικο πάρτι θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια του σχολικού προγράμματος στον χώρο του Σχολείου μόνο για τις μαθήτριες και τους μαθητές.

Οι μαθήτριες και οι μαθητές του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού Σχολείου μπορούν να έρθουν φορώντας αποκριάτικα κουστούμια, γιορτάζοντας τις αποκριές με έθιμα και ρυθμούς από τη χώρα μας και όλο τον κόσμο.

Το εστιατόριο «Rest Point» θα αναλάβει να μας «τσικνίσει», μια μέρα πριν την Τσικνοπέμπτη. 

Το πρόγραμμα για αυτήν την ημέρα θα λήξει στις 12:30. Τα σχολικά λεωφορεία θα αναχωρήσουν στις 12:40.

Το πρόγραμμα δραστηριοτήτων μετά τη λήξη του σχολικού προγράμματος, δεν θα πραγματοποιηθεί, σύμφωνα με τους κανονισμούς.

Για  όσους γονείς και κηδεμόνες το επιθυμούν, υπάρχει η δυνατότητα απασχόλησης των παιδιών στο σχολείο, κατά το διάστημα από τις 12:30 μέχρι και τις 14:30 (χωρίς οικονομική επιβάρυνση). Προϋπόθεση είναι η εκδήλωση ενδιαφέροντος μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας μέχρι το μεσημέρι της Δευτέρας 4 Μαρτίου.

Για τη συμπλήρωση της φόρμας πατήστε εδώ!

 

  • Την Πέμπτη 7 Μαρτίου οι μαθητές και οι μαθήτριες των τάξεων Ε’ & ΣΤ’ Δημοτικού, που συμμετέχουν στη μαθητική παρέλαση, πρέπει να βρίσκονται στον προκαθορισμένο χώρο (ΝΕΩΡΙΟ) έως τις 10:15.

 

  • Την Πέμπτη 14 & την Παρασκευή 15 Μαρτίου, οι μαθήτριες και οι μαθητές του Νηπιαγωγείου και των Α’, Β’, Γ’ & Δ’ τάξεων του Δημοτικού Σχολείου θα αναλάβουν να μας «ξεναγήσουν» στο «Μουσείο των αισθήσεων» που θα πραγματοποιηθεί στο «Κατάλυμα της Γαλλίας» στη Μεσαιωνική πόλη της Ρόδου.

Το μουσείο θα λειτουργεί τις απογευματινές ώρες για όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές του Σχολείου μας και του νησιού. Περισσότερες λεπτομέρειες θα ακολουθήσουν σ στο προσεχές διάστημα.