ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΩΝ «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΟΜΙΛΟ EUROBANK

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΩΝ «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ»  

 

Στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος «Μπροστά για την Παιδεία» του Τραπεζικού Ομίλου Eurobank, βραβεύεται κάθε χρόνο ο αριστούχος απόφοιτος από κάθε Γενικό και Επαγγελματικό Λύκειο της χώρας, που έχει συγκεντρώσει την υψηλότερη βαθμολογία, τιμώντας τον σε ειδική τελετή βράβευσης, για την πρόοδο και την προσωπική του επιτυχία.

Φέτος στο πρόγραμμα αυτό, βραβεύτηκε ο αριστούχος απόφοιτος των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ», Στέφανος-Πουλάκης Στεφανίδης, ως ο μαθητής με την υψηλότερη βαθμολογία για το σχολικό έτος 2022-2023. Η βράβευση έγινε σε ειδική εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 15 Ιανουαρίου 2024, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (αίθουσα Χρ. Λαμπράκη). Ο Στέφανος Πουλάκης-Στεφανίδης είναι πλέον φοιτητής στην Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Συγχαίρουμε θερμά τον Στέφανο Πουλάκη-Στεφανίδη για την ιδιαίτερα σημαντική βράβευσή του. Ευχόμαστε καλή συνέχεια στις σπουδές του.

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΩΝ «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ»  

Επίσης, στο πλαίσιο του παραπάνω προγράμματος βραβεύεται και το Λύκειο που έχει τον μαθητή με την υψηλότερη βαθμολογία σε κάθε περιφερειακή ενότητα της χώρας. Για την περιφερειακή ενότητα της Δωδεκανήσου το βραβείο απονεμήθηκε στο Λύκειο των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ». Πρόκειται για μια ιδιαίτερα σημαντική βράβευση. Επισημαίνεται ότι το Λύκειο των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» βραβεύεται για 4η φορά, κάτι που ελάχιστα σχολεία της ελληνικής επικράτειας το έχουν κατορθώσει. Οι παραπάνω βραβεύσεις καταδεικνύουν το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης που παρέχουν στους μαθητές τους τα Εκπαιδευτήρια «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ».

Το βίντεο της εκδήλωσης: