Εκεί που οι άλλοι σταματούν, εμείς ξεκινάμε!

Κάθε παιδί κουβαλά μέσα του έναν πρωταθλητή, αλλά μόνο λίγοι τον ανακαλύπτουν.
Σε έναν κόσμο όπου η εξέλιξη είναι διαρκής, το ταλέντο κάθε παιδιού χρειάζεται όχι μόνο αναγνώριση, αλλά και συνεχή ανάπτυξη.
Η «Ακαδημία Πρωταθλητών Δημοτικού» προσφέρει αυτό το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα που θα αναδείξει το παιδί σας στο ακαδημαϊκό του ταξίδι.
Προκλητικά ερωτήματα σε μαθηματικά και γλώσσα δεν αφήνουν ένα παιδί να επαναπαυθεί στο «είμαι έξυπνός» αλλά δίνει την ευκαιρία να αισθανθεί «είμαι ο κορυφαίος».

 

Πού απευθύνεται:
Σε μαθητές και μαθήτριες που φοιτούν στη ΣΤ’ δημοτικού και προσδοκούν σε υψηλές επιδόσεις μαθηματικών και ελληνικής γλώσσας πέρα από τα στενά όρια της ΣΤ’ Δημοτικού.

Περιγραφή προγράμματος:
Η «Ακαδημία Πρωταθλητών Δημοτικού» αποτελεί το πρωτοποριακό πρόγραμμα του φροντιστηρίου «ΡΟΔΙΩΝ μάθησις», ειδικά σχεδιασμένο για μαθητές ΣΤ’ Δημοτικού που θέλουν να πετύχουν υψηλές ακαδημαϊκές επιδόσεις και να λάμψουν στα μαθηματικά και στη γλώσσα! Στόχος μας είναι η ανάπτυξη του διανοητικού δυναμικού κάθε παιδιού, μέσα από προηγμένες μεθοδολογίες διδασκαλίας, διαδραστικά παιχνίδια και εξατομικευμένες προσεγγίσεις. Οι μαθητές θα ανακαλύψουν τη χαρά της μάθησης, θα εμβαθύνουν τις γνώσεις τους και θα εξασκήσουν τις δεξιότητές τους, πετυχαίνοντας τα ακαδημαϊκά τους όνειρα. Τα θεμέλια που θα τεθούν εξασφαλίζουν μια απρόσκοπτη φοίτηση στη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

Συγκεκριμένα στην «Ακαδημία Πρωταθλητών Δημοτικού«:
– Επικεντρωνόμαστε στην ενδυνάμωση της λογικής σκέψης και την ανάπτυξη αναλυτικών δεξιοτήτων μέσω των μαθηματικών.
– Προωθούμε την αγάπη για τη γλώσσα μέσα από δημιουργικές ασκήσεις γραφής, ανάγνωσης και ορθογραφίας.
– Χρησιμοποιούμε πρωτοποριακές μεθόδους διδασκαλίας για να προκαλέσουμε τους μαθητές και να τους βοηθήσουμε να ξεπεράσουν τα όριά τους.
– Δημιουργούμε μια σταθερή βάση γνώσεων και δεξιοτήτων που θα βοηθήσει τους μαθητές στα επόμενα βήματα της εκπαιδευτικής τους διαδρομής και θα εξασφαλίσει μια απρόσκοπτη και επιτυχή συνέχεια στο γυμνάσιο και λύκειο.
– Καλλιεργούμε σημαντικές ικανότητες, όπως αυτοπεποίθηση, κριτική σκέψη, και αυτορρύθμιση.
– Συμβάλλουμε στη βελτίωση των δεικτών αξιολόγησης του σχολείου στο οποίο φοιτά ο μαθητής, προετοιμάζοντάς τον ιδιαίτερα για τις εξετάσεις διαγνωστικού χαρακτήρα, όπως η ελληνική PISA.

Περισσότερες πληροφορίες του προγράμματος μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ.