Έντεκα φρέσκες ιδέες! Έντεκα δημιουργικοί Όμιλοι θα στεγάσουν τις πιο εμπνευσμένες δράσεις! Έντεκα πρωτοποριακές ομάδες θα συντονιστούν από εκπαιδευτικούς του σχολείου μας! Έντεκα παρέες από μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου συνεργάζονται με τους εκπαιδευτικούς τους μέσα στο βασικό ωρολόγιο πρόγραμμα! Στόχοι; Η χαρά της μάθησης και η κατάκτηση δεξιοτήτων!

Τα Εκπαιδευτήρια «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ», υποστηρικτές καινοτόμου συστήματος εκπαίδευσης εδώ και 20 χρόνια, προσφέρουν στους μαθητές τους τη «Ζώνη Εναλλακτικής Εκπαίδευσης», ενταγμένη στο βασικό πρόγραμμα σπουδών. Με τον θεσμό αυτό δίνεται η δυνατότητα στα παιδιά του Γυμνασίου καθώς και της Α’ και Β’ Λυκείου να ενταχθούν σε «Ομίλους» της επιλογής τους και να ασχοληθούν με γνωστικά αντικείμενα και πολύμορφες δραστηριότητες, ενισχύοντας έτσι την εκπαιδευτική διαδικασία με την καλλιέργεια των δεξιοτήτων και την ανάδειξη των κλίσεών τους.

Τις προσεχείς ημέρες, οι μαθητές θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ηλεκτρονικά τον Όμιλο της επιλογής τους γρήγορα, εύκολα και με ασφάλεια, ενώ οι συναντήσεις θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023.

Αναλυτικά, οι Όμιλοι για το σχολικό έτος 2023-2024: