Συγχαρητήρια θερμά στις μαθήτριες και στους μαθητές μας για τις επιτυχίες τους!

Εσείς είστε η γενιά που μας δίνει ελπίδα!

Εσείς είστε εκείνοι που μπορείτε να αλλάξετε τον κόσμο!

Ήρθε η ώρα να ανοίξετε τα φτερά σας και να πετάξετε μακριά!

Εκεί που τα όνειρά σας θα πραγματοποιηθούν!

Πουλάκης-Στεφανίδης Στέφανος – Ιατρικής, Αθηνών

«Αισθάνομαι μεγάλη ικανοποίηση με την επικύρωση των αποτελεσμάτων και την εισαγωγή μου στις πρώτες θέσεις της Ιατρικής Σχολής Αθηνών, εκπληρώνοντας με επιτυχία τον στόχο που είχα θέσει στην αρχή της προετοιμασίας μου για τις Πανελλαδικές εξετάσεις. Ευχαριστώ την οικογένειά μου, το σχολείο μου “ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ” και τους καθηγητές μου για τη στήριξη και την αμέριστη συνεισφορά τους. Ανυπομονώ για το νέο κεφάλαιο της ακαδημαϊκής μου ζωής και εύχομαι καλή πορεία και φοίτηση σε όλους τους συμμαθητές μου».

Πένγκ Νταν – Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας, ΟΠΑ

«Είμαι πολύ ευχαριστημένη που πέρασα στη σχολή που επιθυμώ και θέλω να ευχαριστήσω τους καθηγητές που μας υποστήριξαν και μας έδιναν τις πιο χρήσιμες συμβουλές».

Καρίκης Ιωάννης – Νομικής, ΕΚΠΑ
«Είμαι ευγνώμων για τη στήριξη των καθηγητών μου, των γονιών μου και νιώθω δικαιωμένος με το αποτέλεσμα».

Σταματιάδη Στεφανία – Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών, ΑΠΘ
«Είμαι πολύ χαρούμενη που μετά από μία τόσο δύσκολη χρονιά και τα εμπόδια που αντιμετώπισα στις πανελλήνιες κατάφερα να περάσω στη σχολή που ήθελα. Ευχαριστώ τόσο τους γονείς μου που με στήριζαν πάντα σε ό,τι και αν αποφάσιζα αλλά και τους καθηγητές μου, οι οποίοι, εκτός από τις γνώσεις που μας μετέδωσαν, ήταν κι εκείνοι δίπλα μας σαν οικογένεια».

 

Σου Χάογιανκ (Άγγελος) – Πληροφορικής, ΟΠΑ

«Αισθάνθηκα μεγάλη χαρά τη στιγμή που έμαθα τους βαθμούς μου. Πήγα καλύτερα από όσο περίμενα θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου που με στήριξε όλη τη χρονιά. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους καθηγητές μου που με βοήθησαν να βελτιώσω τις αδυναμίες μου και να αντιμετωπίσω πολλά προβλήματα. Αν δεν είχα τη βοήθειά τους δεν θα πετύχαινα. Το σχολείο μού δημιούργησε το κατάλληλο κλίμα για αποτελεσματική μάθηση. Εύχομαι σε όλα τα παιδιά να πετύχουν τους στόχους τους».

Μισθού Ελένη-Νεκταρία-Μαρία – Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας, ΟΠΑ

«Ευχαριστώ πολύ την οικογένειά μου, τους καθηγητές και τους φίλους μου που με στήριξαν και με ενθάρρυναν. Είμαι πολύ ευγνώμων που πέτυχα τον στόχο μου».

Τσιάτη Σταυρούλα – Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης, ΕΚΠΑ

«Είμαι πολύ χαρούμενη που πέτυχα αυτό που ήθελα! Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους καθηγητές μου που ήταν σε κάθε δυσκολία μου εκεί και την οικογένειά μου που με στήριξε και ήταν δίπλα μου σε αυτό το δύσκολο ταξίδι! Εύχομαι μία υπέροχη φοιτητική ζωή σε όλα τα παιδιά και ένα μεγάλο ευχαριστώ στο υπέροχο σχολείο μου»!

Παχούλης Βασίλης – Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών, Παν. Θεσσαλίας

«Ευχαριστώ πολύ για όλα όσα μού προσέφερε το σχολείο μου τα τελευταία 4 χρόνια. Ήταν όλοι υπέροχοι και, εκτός από τις γνώσεις που μου χάρισαν, γέμισαν τα τελευταία μαθητικά μου χρόνια με πολλή αγάπη και στήριξη. Καλή συνέχεια στο έργο του “ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ”! Θέλω να ευχαριστήσω επίσης τους γονείς μου για την αμέριστη στήριξή τους».

Παπαγεωργίου Κοσμάς – Βιολογικών Εφαρμογών και Τεχνολογιών, Παν. Ιωαννίνων

«Ευχαριστώ τους γονείς μου και τους καθηγητές μου για τη στήριξη όλα αυτά τα χρόνια».

Παπαγρηγορίου Κυριακή- Αγγελική – Οικονομικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης, Πάντειο

«Θέλω να ευχαριστήσω τους καθηγητές μου και την οικογένειά μου που ήταν δίπλα μου σε αυτή τη δύσκολη περίοδο. Χάρη σε αυτούς κατάφερα να περάσω στη σχολή που ήθελα. Νιώθω πολύ ευγνώμων και υπερήφανη για το αποτέλεσμα».

Φουτούλης Μανώλης – Σχολή Πλοιάρχων, Α.Ε.Ν.

«Θέλω να ευχαριστήσω τους εκπαιδευτικούς, το σχολείο, τους γονείς μου αλλά και τους συμμαθητές μου με τους οποίους περάσαμε μαζί αυτή την ιδιαίτερη χρονιά. Εύχομαι καλή σταδιοδρομία σε όλους!»

Άντερσεν Ελένη – Οικονομικών Επιστημών, ΕΚΠΑ

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους γονείς μου και τους καθηγητές που ήταν δίπλα μου».

 

Πηγή: Αποτελέσματα Πανελλαδικών 2023: Σε ποιες σχολές πέρασαν οι Ροδίτες και οι Ροδίτισσες | Η ΡΟΔΙΑΚΗ (rodiaki.gr)