Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η δράση συγκέντρωσης τροφίμων μακράς διαρκείας, με σκοπό να διανεμηθούν σε ωφελούμενους-δικαιούχους του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος. Τα Εκπαιδευτήρια «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» στάθηκαν αρωγοί σε ακόμη μία δράση προσφοράς και αλληλεγγύης.

 

Υπό την αιγίδα της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας, τα στελέχη του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Ρόδου με παράρτημα Ρομά, με τη συνδρομή των Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής, κου Γεώργιου-Ευθυμίου Τριάντου, Αντιδημάρχου Διοικητικών Υπηρεσιών και Καταπολέμησης Αποκλεισμού Ρομά, κου Ιωάννη Καμπούρη και την καθοδήγηση της Τμηματάρχη Πρόνοιας της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας, κας Δέσποινας Γιαννιού και του Αναπληρωτή Προϊσταμένου Τμήματος, κου Κωνσταντίνου Κατσαρού, θα ήθελαν να ευχαριστήσουν επιχειρήσεις, ιδιωτικά εκπαιδευτήρια, παιδικούς σταθμούς και σχολεία για την άμεση ανταπόκριση, κοινωνική ευαισθησία και συνεισφορά τους στην ανωτέρω δράση.

Εν όψει του Πάσχα μοιράστηκαν σε 482 νοικοκυριά, μέλη των οποίων ήταν δικαιούχοι του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος, είδη προς κάλυψη των βασικών αναγκών διαβίωσής τους.

Θερμές ευχαριστίες στους κάτωθι για την πολύτιμη βοήθειά τους:

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ-ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ-ΣΩΜΑΤΕΙΑ

1) ΔΕΣΜΟΣ Μ.Κ.Σ.

2) ΕΜΦΑΣΙΣ ΑΜΚΕ

3) ΛΙΝΤΛ HELLAS

ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ»

ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ

1) ΠΙΝΟΚΙΟ

2) ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

ΣΧΟΛΕΙΑ

1) 1o Δημοτικό Σχολείο Αφάντου

2) 5ο Δημοτικό Σχολείο Ρόδου

3) 13ο Δημοτικό Σχολείο Ρόδου

4) Γυμνάσιο Κρεμαστής

Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας

Κέντρο Κοινότητας Δήμου Ρόδου με παράρτημα Ρομά:

Ερυθρού Σταυρού 12Α   

(περιοχή Παλαιού Νοσοκομείου)  

Τηλ. επικοινωνίας: 22412-40522/40529