Μια συγκινητική γιορτή για τους εργαζόμενους του ομίλου που συμπληρώνει 20 χρόνια λειτουργίας

 

Μια ξεχωριστή βραδιά έζησαν οι εργαζόμενοι του Εκπαιδευτικού Ομίλου «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» το Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023, στο ξενοδοχείο Rodos Palace, όπου πραγματοποιήθηκε η συνεστίαση για την κοπή της βασιλόπιτας. Η φετινή εκδήλωση ήταν πανηγυρική, αφού συμπληρώνονται είκοσι έτη λειτουργίας των Εκπαιδευτηρίων.

Τα Εκπαιδευτήρια «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» άνοιξαν για πρώτη φορά τις πόρτες τους τον Σεπτέμβριο του 2003. Από τότε και μέχρι σήμερα, συνιστούν έναν ποιοτικό οργανισμό που παρέχει υψηλού επιπέδου εκπαιδευτικές υπηρεσίες. Έχουν καθιερωθεί πανελλήνια, ως ένας ποιοτικός εκπαιδευτικός όμιλος, αφενός για τις διακρίσεις των μαθητών του, αφετέρου για την επιτυχημένη συμμετοχή του σε ποικίλες εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι.

Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ρόδου κ.κ. Κύριλλος, που τίμησε την εκδήλωση με την παρουσία του, ευλόγησε την πίτα και ευχήθηκε στους παρευρισκόμενους ευλογημένο και δημιουργικό το 2023. Αναφέρθηκε στην ιδιαίτερη σημασία της εκπαίδευσης για τους νέους μας και ευχήθηκε στα Εκπαιδευτήρια «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» να συνεχίσουν και στο μέλλον να υλοποιούν με την ίδια επιτυχία το έργο που επιτελούν.

Στον χώρο της εκδήλωσης παρεβρέθηκαν το εκπαιδευτικό και διοικητικό προσωπικό όλων των επιμέρους τμημάτων του εκπαιδευτικού ομίλου και συγκεκριμένα, των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ», του Αθλητικού και Πολιτιστικού Κέντρου «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις», των Εκπαιδευτικών Κέντρων «ΡΟΔΙΩΝ μάθησις», του Διεπιστημονικού Κέντρου Συμβουλευτικής «ΡΟΔΙΩΝ ανάδρασις», του ωδείου «ΡΟΔΙΩΝ ωδείον», του «Ροδίων Κ.Δ.Α.Π.» και της «Δωδεκανησιακής Εταιρείας Υπηρεσιών και Εμπορίου Ο.Ε.».  

Ο Γενικός Διευθυντής κ. Κυριάκος Κυριακούλης καλωσόρισε στην ομιλία του τους παρευρισκόμενους, σκιαγράφησε στιγμές από την εικοσαετή πορεία ανάπτυξης του εκπαιδευτικού ομίλου (που συγκίνησαν όσους παραβρέθηκαν), και ευχαρίστησε θερμά όλους τους εργαζόμενους για τα όσα έχουν προσφέρει. Τονίζοντας με έμφαση ότι η επιτυχία  του εκπαιδευτικού ομίλου αποτελεί απόρροια της συνεισφοράς όλων, τους προέτρεψε να συνεχίσουν τις προσπάθειές τους, ώστε να εξακολουθήσει ο όμιλος να πρωτοπορεί και τους ευχήθηκε να είναι καλά και να γιορτάσουν ξανά μαζί τα επόμενα έτη λειτουργίας του ομίλου.

Ακολουθήσαν οι χαιρετισμοί των επισήμων προσκεκλημένων της εκδήλωσης. Ειδικότερα, την εκδήλωση χαιρέτησαν, οι Βουλευτές Δωδεκανήσου κ. Μάνος Κόνσολας, κ. Βασίλης Υψηλάντης, κ. Μίκα Ιατρίδη και κ. Ιωάννης Παππάς. Χαιρετισμό απηύθυναν επίσης, ο Δήμαρχος Ρόδου κ. Αντώνης Καμπουράκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Χρήστος Μπάρδος (ως εκπρόσωπος του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Χατζημάρκου), και ο Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου κ. Ιωάννης Παπαδομαρκάκης. Οι προαναφερθέντες μίλησαν με πολύ επαινετικά λόγια για το έργο που έχουν προσφέρει τα Εκπαιδευτήρια «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» όλα αυτά τα είκοσι έτη της λειτουργίας τους και ευχήθηκαν να συνεχίσουν την επιτυχημένη πορεία τους και στο μέλλον. Την εκδήλωση τίμησαν ακόμη με την παρουσία τους η κ. Χαρούλα Γιασιράνη, Αντιπεριφερειάρχης Υγείας, Κοινωνικής Μέριμνας και Κοινωνικών Παντοπωλείων Νότιου Αιγαίου, ο κ. Τηλέμαχος Καμπούρης, Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων & Υποδομών,  η κ. Αδαμαντία Φατσέα, Αναπληρώτρια Οργανωτική Συντονίστρια 2ου ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Νοτίου Αιγαίου, (Φυσικής Αγωγής, ΠΕ11), Εκπαίδευσης για την Αειφορία, ο κ. Γιάννης Καραγιάννης, Σύμβουλος Εκπαιδευτικού Έργου Μαθηματικών, 2ο Π.Ε.Κ.Ε.Σ Νοτίου Αιγαίου, ο κ. Δημήτρης Μαντζάνος, Σύμβουλος Εκπαιδευτικού Έργου Δασκάλων, 2ο Π.Ε.Κ.Ε.Σ Νοτίου Αιγαίου, ο κ. Κωνσταντίνος Τσολακίδης, Ομότιμος Καθηγητής του Πανεπιστημίου Αιγαίου, ο κ. Μιχάλης Μπαλάνος, που υπήρξε ο πρώτος διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου των Εκπαιδευτηρίων, η κ. Ντίνα Μαχαιρίδη, παιδίατρος, και άλλοι εκλεκτοί προσκεκλημένοι.  

Μετά τους χαιρετισμούς των επισήμων προσκεκλημένων της εκδήλωσης, προβλήθηκε ένα σύντομο αφιέρωμα, όπου οι Διευθυντές των επιμέρους τμημάτων του εκπαιδευτικού ομίλου αναφέρθηκαν σε πτυχές του έργου που έχει επιτελεστεί, σε μελλοντικές επιδιώξεις και έδωσαν τις ευχαριστίες και τις ευχές τους προς όλο το εκπαιδευτικό και διοικητικό προσωπικό. Ακολούθησε ένα σύντομο βίντεο, όπου εκπαιδευτικοί κατέθεσαν τις δικές τους σκέψεις και εμπειρίες ως εργαζόμενοι στα εκπαιδευτήρια.

Στη συνέχεια, κλήθηκαν στο βήμα οι γονείς, κ.κ. Κυριάκος και Σία Κασάπη και Χάρης και Φρόσω Παπαγεωργίου, που είχαν κάνει πρώτοι εγγραφή των παιδιών τους στην έναρξη της λειτουργίας των εκπαιδευτηρίων και που παιδιά τους φοιτούν μέχρι και σήμερα σε αυτά! Οι γονείς αναφέρθηκαν σε εμπειρίες τους από τη φοίτηση των παιδιών τους και ευχαρίστησαν τη διεύθυνση και το εκπαιδευτικό προσωπικό του σχολείου.

Η βραδιά συνεχίστηκε με μουσική και χορό. Η Leida Tahiraj παίζοντας όμορφες μελωδίες με βιολί και η Μαρία Πρωτόπαπα τραγουδώντας, εντυπωσίασαν το κοινό! Στη συνέχεια, υπό τους ήχους της μουσικής, οι παρευρισκόμενοι επέδειξαν τις χορευτικές τους ικανότητες μέχρι αργά το βράδυ.

Η Διεύθυνση του Εκπαιδευτικού Ομίλου ευχαριστεί θερμά όλο το προσωπικό του και εύχεται σε  όλες και όλους να είναι καλά και να γιορτάζουν κάθε χρόνο τα επιτεύγματά του.

Χρόνια πολλά, λοιπόν, «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ», καλή συνέχεια και πολλές επιτυχίες!

Φωτογραφίες