Για 11η χρονιά ενισχύσαμε τον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού», πουλώντας λαμπάδες και πασχαλινά δωράκια φτιαγμένα με αγάπη από τους εθελοντές του οργανισμού!

 

Μαθήτριες και μαθητές της Γ’ Γυμνασίου καθώς και της Β’ Λυκείου των Εκπαιδευτηρίων μας συγκεντρώθηκαν το Σάββατο 9 Απριλίου από τις 10:30 έως τις 13:30, στην πλατεία Κύπρου, και ενίσχυσαν για 11η χρονιά τον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού», πουλώντας λαμπάδες και πασχαλινά δωράκια φτιαγμένα με αγάπη από τους εθελοντές του οργανισμού.

Πρόκειται για μια όμορφη εκδήλωση ανοιχτή σε όλους τους πολίτες της Ρόδου. Το Πασχαλινό Bazaar αποτελεί μία γιορτή κοινωνικής προσφοράς και ενσυναίσθησης. Κάθε χρόνο καταφέρνουμε να συγκεντρώσουμε μεγάλο πλήθος ανθρώπων, οι οποίοι προμηθεύονται όλα τα πασχαλινά δωράκια και τις λαμπάδες που με αγάπη μάς στέλνουν οι εθελοντές του οργανισμού. Το ποσό που συγκεντρώνεται βοηθά στην κάλυψη των αναγκών του οργανισμού.

Για ακόμη μια χρονιά, μας στήριξε η Φιλαρμονική του Δήμου Ρόδου, ενώ φέτος ήταν μαζί μας και το τμήμα Ρυθμικής Γυμναστικής και Μαζορετών του «Ροδίων Άθλησις», τους οποίους ευχαριστούμε θερμά.

Με την υποστήριξη των: Δ.Ο.Π.Α.Ρ., ΡΟΔΙΩΝ άθλησις

Χορηγός: Πολυμεταφορική Δωδεκανήσου

Χορηγοί Επικοινωνίας: Ραδιόφωνο Λυχνάρι, Ροδιακή, Δημοκρατική, Rodosreport.gr, 12vima.gr, lotosinfo, enlefkotv.com

Φωτογραφίες