Ο Γιώργος Κοντός, μαθητής της Γ’ τάξης του Λυκείου των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ», πέτυχε μια ιδιαίτερα σημαντική διάκριση σε πανελλήνιο επίπεδο. Ειδικότερα, διακρίθηκε στην 39η Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα «Αρχιμήδης» (στην κατηγορία των μαθητών Λυκείου) κατακτώντας αργυρό μετάλλιο.

Η Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα «Αρχιμήδης» είναι η τελευταία φάση των διαγωνισμών της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας, όπου συμμετέχουν οι μαθητές με ιδιαίτερα υψηλή επίδοση στα μαθηματικά πανελληνίως.

Πρέπει να επισημανθεί ότι δεν είναι πρώτη φορά που ο Γιώργος Κοντός διακρίνεται σε Μαθηματικούς Διαγωνισμούς. Μέχρι τώρα έχει κατακτήσει ήδη τρία μετάλλια στον διαγωνισμό «Αρχιμήδης».

Ο Γιώργος Κοντός φοιτά από το Νηπιαγωγείο στα Εκπαιδευτήρια «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ», όπου και αριστεύει σε κάθε σχολικό έτος. Επίσης, ως μαθητής του δημοτικού σχολείου και του Γυμνασίου είχε διακριθεί επανειλημμένα σε πανελλήνιους μαθητικούς διαγωνισμούς. Πέραν από τις υψηλές επιδόσεις του στα μαθήματα, ο Γιώργος διακρίνεται και για το ήθος του.

Η Διεύθυνση των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» συγχαίρει θερμά τον Γιώργο Κοντό για την ιδιαίτερα σημαντική διάκρισή του και του εύχεται κάθε επιτυχία στους νέους στόχους του.