Στον διαγωνισμό διακρίθηκε για άλλη μια φορά ο Γεώργιος-Τσαμπίκος Κοντός, μαθητής της Γ΄ τάξης του Λυκείου των  Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ». Μετά από αυτή τη διάκριση θα συμμετέχει στην Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα «Αρχιμήδης».

 

Ανακοινώθηκαν από την Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία (Ε.Μ.Ε), τα αποτελέσματα του 82ου Πανελληνίου Μαθητικού Διαγωνισμού Μαθηματικών «Θαλής», που αφορά σε μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων για το σχολικό έτος 2021-2022.

Σε αυτόν τον διαγωνισμό διακρίθηκε για άλλη μια φορά ο Γεώργιος-Τσαμπίκος Κοντός, μαθητής της Γ΄ τάξης του Λυκείου των  Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ». Μετά από αυτή τη διάκριση θα συμμετέχει στην Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα «Αρχιμήδης».

Αξίζει να επισημανθεί ότι ο Γεώργιος-Τσαμπίκος Κοντός κατά το προηγούμενο σχολικό έτος, ως μαθητής της Β΄ τάξης του Λυκείου, είχε πετύχει μια ιδιαίτερα σημαντική διάκριση σε πανελλήνιο επίπεδο. Ειδικότερα, κατέκτησε το 2ο βραβείο (ασημένιο μετάλλιο) στην 38η Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα «Αρχιμήδης» (στην κατηγορία των μαθητών Λυκείου).

Η Διεύθυνση των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» συγχαίρει θερμά τον Γεώργιο-Τσαμπίκο Κοντό και του εύχεται καλή επιτυχία την τελική φάση των διαγωνισμών.