Την Πέμπτη, 24 Ιουνίου 2021 πραγματοποιήθηκε, λαμβάνοντας όλα τα αναγκαία υγειονομικά μέτρα, η τελετή αποφοίτησης των μαθητών και μαθητριών του Λυκείου των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ».

 

Η τελετή της αποφοίτησης των μαθητών πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» με παρουσία των καθηγητών και των γονέων. Οι μαθήτριες και οι μαθητές παρέλαβαν το απολυτήριο της αποφοίτησής τους. Ύστερα από δώδεκα και πλέον χρόνια σχολείου, άφησαν πίσω τους τις τάξεις τους, τους συμμαθητές τους και έβαλαν ρότα προς νέους προορισμούς. Με χαρά ανάμεικτη με συγκίνηση θα θυμούνται αυτή την ημέρα.

Κατά τη διάρκεια της τελετής, οι μαθητές μοιράστηκαν μαζί με τους καθηγητές και τους γονείς τους στιγμές από την όλη σχολική τους πορεία.

Την παρουσίαση της βραδιάς έκαναν με επιτυχία η μαθήτρια Αργυρώ Σκουμιού και ο μαθητής Γιάννης Τσιγάρος. Ο κ. Σταύρος Πρωτογεράκης, Συντονιστής του προγράμματος της Γ΄ τάξης του Λυκείου ευχήθηκε στους τελειόφοιτους επιτυχία στη συνέχιση των σπουδών τους και στις επαγγελματικές δραστηριότητες και ευτυχία στην προσωπική τους ζωή. Ακολούθησαν οι ομιλίες καθηγητών που δίδαξαν τους μαθητές και τις μαθήτριες. Στη συνέχεια, γονείς μαθητών αναφέρθηκαν επαινετικά στο έργο του σχολείου και έδωσαν συμβουλές στους μαθητές. Εκ μέρους των γονέων και κηδεμόνων μίλησαν η κ. Ελένη Σωτηρίου, γιαγιά του μαθητή Γιάννη Άντερσεν και ο κ. Νίκος Δέτσης, πατέρας της μαθήτριας Θεοδώρας Δέτση. Εκ μέρους των μαθητών μίλησε ο μαθητής Άγγελος Καλαφατάς.

Η βραδιά συνεχίστηκε με δεξίωση που παρέθεσε στον χώρο της τελετής η Διεύθυνση των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ».

Ευχόμαστε από καρδιάς στους νεαρούς αποφοίτους του σχολείου μας καλές σπουδές, ευτυχία και πολλές επιτυχίες στη ζωή τους.