Στο θλιβερό άγγελμα του θανάτου του Καθηγητή και τ. Υπουργού κ. Δημήτρη Κρεμαστινού, το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτήριων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» συνεδρίασε εκτάκτως σήμερα, 8 Μαΐου 2020,  και – αφού έλαβε υπόψη του τη σχετική εισήγηση του Προέδρου – αποφασίζει ομόφωνα:

  • να εκφράσει τη βαθιά θλίψη για τον ξαφνικό θάνατό του
  • να παραστεί σύσσωμο στη νεκρώσιμη ακολουθία (εφόσον αυτό επιτραπεί) και
  • να δοθεί το ποσόν των 200 ευρώ στον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου «Άγιος Εφραίμ» στη μνήμη του.

Ο κ. Δημήτρης Κρεμαστινός, μας είχε πολλές φορές τιμήσει με την παρουσία και τη συμμετοχή του σε εκδηλώσεις που είχαν οργανώσει τα Εκπαιδευτήρια «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ», αφήνοντας πάντα εξαιρετικές εντυπώσεις στους παρευρισκόμενους. Άλλωστε, αυτό δεν ήταν τυχαίο, καθώς είχε το χάρισμα να κερδίζει σε κάθε του εμφάνιση την αγάπη όσων τον γνώριζαν και είχαν την ευκαιρία να εκτιμήσουν την επιστημονική κατάρτιση, την επαγγελματική υπευθυνότητα, την έντιμη πολιτική διαδρομή αλλά και τη ζεστασιά και ανθρωπιά του ήθους του.

Απευθύνουμε με βαθιά οδύνη ύστατο χαιρετισμό στον αξιολάτρευτο και εκλεκτό συγγενή των αγαπητών μας φίλων και συνεργατών, της Γιάννας, του Ευριπίδη και της Κατερίνας. Η απώλειά του αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό στην κοινότητα της Ρόδου και στη χώρα μας και όλοι πιστεύουμε ότι η μνήμη του θα παραμείνει ανεξίτηλα χαραγμένη στις καρδιές μας και στη σύγχρονη ιστορία του τόπου μας. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του και ευχόμαστε να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Για το Δ.Σ. των Εκπαιδευτήριων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ»

Ο Πρόεδρος

Κυριάκος Κυριακούλης