Ο Δημήτρης Σκαρτάδοςμαθητής της Α’  τάξης του Γυμνασίου των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ», απέσπασε το 2ο βραβείο στους μαθητικούς διαγωνισμούς Μαθηματικών «ΕΥΔΗΜΟΣ» και «ΙΠΠΑΡΧΟΣ».

 

Το Παράρτημα Δωδεκανήσου της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας, οργάνωσε και φέτος με επιτυχία τους μαθητικούς διαγωνισμούς Μαθηματικών «ΕΥΔΗΜΟΣ» και «ΙΠΠΑΡΧΟΣ». Στον διαγωνισμό «ΕΥΔΗΜΟΣ» συμμετείχαν  μαθητές της Α΄ Γυμνασίου από τα Γυμνάσια του Νομού Δωδεκανήσου. Στον διαγωνισμό «ΙΠΠΑΡΧΟΣ» συμμετείχαν μόνο οι μαθητές που προκρίθηκαν από τον διαγωνισμό «ΕΥΔΗΜΟΣ».

Στους παραπάνω διαγωνισμούς διακρίθηκε ο μαθητής της Α’  τάξης του Γυμνασίου των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» Δημήτρης Σκαρτάδος που απέσπασε το 2ο βραβείο.

Η παραπάνω διάκριση του μαθητή μας είναι ιδιαίτερα σημαντική, αφού στους διαγωνισμούς αυτούς οι μαθητές καλούνται να αντιμετωπίσουν θέματα υψηλού βαθμού δυσκολίας.

Η Διεύθυνση των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» συγχαίρει θερμά τον Δημήτρη Σκαρτάδο για τη σημαντική διάκρισή του και του εύχεται κάθε επιτυχία στους νέους στόχους του.

Η διάκριση αυτή αποτελεί συνέχεια της διάκρισης που είχε μαθητής των Εκπαιδευτηρίων μας στους πανελλήνιους διαγωνισμούς μαθηματικών για μαθητές των άλλων τάξεων του Γυμνασίου και του Λυκείου. Συγκεκριμένα, πριν από λίγες ημέρες είχαν ανακοινωθεί τα αποτελέσματα του Πανελληνίου Μαθητικού Διαγωνισμού Μαθηματικών «Ευκλείδης». Σε αυτόν τον διαγωνισμό διακρίθηκε και ο Γιώργος Κοντός, μαθητής της Α΄ τάξης του Λυκείου των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ».

Αξίζουν συγχαρητήρια τόσο στους μαθητές που διακρίθηκαν στους διαγωνισμούς Μαθηματικών όσο και σε όλους τους μαθητές που συμμετείχαν.