Αθλητικό-Καλλιτεχνικό χοροθέαμα για 4η συνεχή χρονιά από το ΡΟΔΙΩΝ άθλησις!

Μια μαγική ατμόσφαιρα δημιουργήθηκε την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019, στις εγκαταστάσεις του σωματείου μας!

Η καθιερωμένη , πλέον ,Χριστουγεννιάτικη παράσταση στην οποία παρουσιάζονται τα προγράμματα των τμημάτων ρυθμικής γυμναστικής, ενόργανης γυμναστικής, μοντέρνου χορού , ακροβατικής και zumba kids έλαβε χώρα στο κλειστό γήπεδο “ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ”.

Για πρώτη φορά φέτος το χοροθέαμα χωρίστηκε σε 2 μέρη, με σκοπό να μπορέσει να φιλοξενηθεί ο μεγάλος αριθμός θεατών που υπήρξε τα προηγούμενα χρόνια!
Στο πρώτο μέρος έλαβαν μέρος 80 αθλήτριες ηλικιών από 4 έως 7 ετών οι οποίες παρουσίασαν τα προγράμματα τους δίνοντας μια ξεχωριστή  Χριστουγεννιάτικη νότα στην εκδήλωση.Στο δεύτερο μέρος έλαβαν μέρος 200 αθλήτριες και αθλητές από 7 ετών και άνω παρουσιάζοντας εξαιρετικές χορογραφίες ανεβάζοντας το επίπεδο κάθε χρόνο ακόμα περισσότερο.

Η διεύθυνση του ΡΟΔΙΩΝ άθλησις θα ήθελε να συγχαρεί τις προπονήτριες Χριστίνα Παρίση, Χρυσά Ουζουνίδου και Κατερίνα Φραντζοπούλου που επιμελήθηκαν τις χορογραφίες και τη ροή του προγράμματος όπως και τους περίπου 1000 γονείς-θεατές που παρακολούθησαν το φετινό χοροθέαμα!

Η παρουσία και το χειροκρότημα όλων εσάς έδωσαν τεράστια ώθηση στα 280 παιδιά  που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό.

Το αθλητικό μας κέντρο θα λειτουργήσει έως και τις 21/12/2019! Ευχόμαστε σε όλους καλά Χριστούγεννα και σας περιμένουμε ξανά από την Τρίτη 07/01/2020!