Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου στις 7 το απόγευμα, στην αίθουσα εκδηλώσεων «Καλλιπάτειρα».

 

Η εορταστική (και καθιερωμένη, πλέον) χριστουγεννιάτικη συναυλία του «ΡΟΔΙΩΝ ωδείον» και των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» πλησιάζει!

Σπουδαστές και καθηγητές του μουσικού τμήματος σάς προσκαλούν στην εκδήλωση που ετοίμασαν με χαρά και γιορτινή διάθεση. Σολίστες και μουσικά σύνολα θα παρουσιάσουν χριστουγεννιάτικες μελωδίες και μουσικές του κόσμου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου στις 7 το απόγευμα, στην αίθουσα εκδηλώσεων «Καλλιπάτειρα».

Η ομάδα καθηγητών του «ΡΟΔΙΩΝ ωδείον» με Διευθυντή τον κ. Γιώργο Ξανθόπουλο, καθώς και οι καθηγητές του μουσικού τμήματος των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» με συντονιστή τον κ. Ιωάννη Χατζή προετοίμασαν τους μαθητές και τις μαθήτριες στο πιάνο, την κιθάρα, το βιολί, το ακορντεόν, τη φλογέρα, το φλάουτο,  τα ντραμς, τη μαρίμπα και το τραγούδι. Η ομάδα των καθηγητών αποτελείται από τους: Ματίνα Μάστορα, Ελευθερία Ζαράκη (τραγούδι), Άντζελα Σπανού, Ματίνα Μακέστα, Πηνελόπη Καλαφατά (πιάνο), Τάσο Αναστασιάδη (βιολί και ορχήστρα), Enkeleida Tahiraji (βιολί), Ιωάννα Καζαντζίδη (βιολοντσέλο), Νεκτάριο Αυγενικό, Μαρία Καμπάνη, Ελένη Γιαννά και Ιωάννη Χατζή (κιθάρα) και Γιώργο Ξανθόπουλο (φλάουτο, κρουστά).

Είσοδος ελεύθερη

Χορηγοί επικοινωνίας: Ραδιόφωνο Λυχνάρι, RodosEvents.gr, Rodosreport.gr. Dimokratiki.gr, Rodiaki.gr, Iporta.gr, lotosinfo, Εν Λευκώ