Λίγες μόνο ημέρες έμειναν και το «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις» είναι έτοιμο να υποδεχτεί παλιούς και νέους αθλητές για μια ακόμη ξεχωριστή αθλητική χρονιά.

 

Tη Δευτέρα, 2 Σεπτεμβρίου 2019, το αθλητικό μας κέντρο ανοίγει και επίσημα τις «πύλες» του ξεκινώντας με τις ακαδημίες της κολύμβησης και συνεχίζει τις επόμενες ημέρες με τα υπόλοιπα παιδικά τμήματα αλλά και τα τμήματα ενηλίκων.

Έπειτα από μια επιτυχημένη χειμερινή και θερινή περίοδο είμαστε έτοιμοι να σας υποδεχτούμε με ακόμη πιο βελτιωμένες εγκαταστάσεις και νέες δραστηριότητες!

Κολύμβηση, water polo, χορός, μπάσκετ, βόλεϊ, ποδόσφαιρο, ρυθμική και ενόργανη γυμναστική για τους μικρούς μας αθλητές αλλά και τμήματα κολύμβησης, pilates, yoga, swim fitpiloxing και personal training για τους ενήλικους αθλητές μας υπόσχονται ένα χειμώνα γεμάτο γυμναστική και ψυχαγωγία.

Αθλητικά προγράμματα για παιδιά από 4 ετών και άνω, εργομετρικές αξιολογήσεις, συμμετοχή σε επίσημους αγώνες  είναι μερικά μόνο από αυτά που μας περιμένουν τη νέα χρονιά!

Πληροφορίες και εγγραφές στη γραμματεία του «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις», καθημερινά από τις 14.00 έως τις 21.00 αλλά και στο τηλέφωνο 2241001400.

Σας περιμένουμε!