Οι μαθήτριες και οι μαθητές της Γ΄ Δημοτικού των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» αποχαιρέτησαν τη φετινή χρονιά με ένα «karaoke», το οποίο είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν θα αποσταλλούν στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Επιμέλεια: Ελευθερία Βασιλείου & Βάσω Πίνδη, Εκπαιδευτικοί

 

Οι μαθήτριες και οι μαθητές της Γ΄ Δημοτικού των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝΠΑΙΔΕΙΑ», την τελευταία μέρα του σχολικού έτους, την Παρασκευή, στις 14 Ιουνίου 2019, οργάνωσαν ένα «karaoke», ύστερα από πρωτοβουλία του μαθητή Μιχάλη Διακίδη. Το «karaoke» πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων των Εκπαιδευτηρίων μας, στην «Καλλιπάτειρα», όπου εκεί όλα τα παιδιά ερμήνευσαν τα αγαπημένα τους τραγούδια. Αξίζει να επισημάνουμε ότι εξαιρετική ήταν και η συμμετοχή  των γονέων σ’ αυτήν την εκδήλωση, συνοδεύοντας τα παιδιά τους σε αυτό το όμορφο μουσικό ταξίδι.

Στον προαύλιο χώρο των Εκπαιδευτηρίων προσφέρθηκαν υπέροχα σπιτικά εδέσματα, συγκεντρώνοντας χρήματα για το «Χαμόγελο του Παιδιού», τα οποία θα καταθέσουν οι μαθητές τον Σεπτέμβρη, στην έναρξη της ερχόμενης σχολικής χρονιάς.

Μέσα σε ένα κλίμα χαράς κι ενθουσιασμού, οι μαθήτριες και οι μαθητές της Γ΄ Δημοτικού αποχαιρετούν το σχολικό έτος και καλοσωρίζουν το καλοκαίρι με ευχάριστες και γλυκιές αναμνήσεις!

Φωτογραφίες