Στα Εκπαιδευτήριά μας δεν διαμορφώνονται μόνο σχέσεις εκπαιδευτικών-μαθητών, αλλά σχέσεις ζωής που διαρκούν παντοτινά.

 

Τα τελευταία χρόνια η οικογένεια Παντελίδη επέλεξε το σχολείο μας για τη φοίτηση των δύο παιδιών τους, του Γιώργου και της Έλσας. Το προσεχές διάστημα όμως, η οικογένεια θα μετακομίσει εκτός Ρόδου και ο κ. Παντελίδης θέλησε να ευχαριστήσει το σχολείο μας με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Εγώ, η Σάρι, ο Γιώργος και η Έλσα θέλουμε τώρα που χωρίζουν οι δρόμοι της παιδείας, αλλά όχι της ζωής και των συναισθημάτων, να σας πούμε:

Ένα ευχαριστώ σε κάθε έναν σας ξεχωριστά για τις στιγμές που ζήσαμε μαζί σας. Στιγμές παιδείας, στιγμές άξιες να τις ζήσεις και στιγμές που έμειναν στην μνήμη και στην καρδιά.

Ένα ευχαριστώ σε κάθε καθηγητή και καθηγήτρια που ηγήθηκαν στον πολιτισμό, στην παιδεία και στην αφοσίωση, στην ανάπτυξη του πνεύματος των παιδιών μας.

Ένα ευχαριστώ στους δασκάλους που διέκριναν τις ατομικές ανάγκες των παιδιών μας και τους έκαναν κόσμο και χώρο για να τις ζήσουν.

Ένα ευχαριστώ για τον σεβασμό που δίδαξαν στα παιδιά ως βάση της παιδείας.

Ένα ευχαριστώ για την εκπλήρωση του ονείρου που  βίωσαν μαθαίνοντας ότι η γνώση είναι η δύναμη στην ζωή και η αξιοπρέπεια ο μονόδρομος να τον διαβείς.

Δεν θα σας ξεχάσουμε, θα σας έχουμε εκεί που ο άνθρωπος φυλάει τα ακριβά αποκτήματά του: στην καρδιά μας.

Καλή συνέχεια στο έργο σας.

Είμαστε περήφανοι που γνωρίζουμε ανθρώπους με το ήθος της οικογένειας Παντελίδη. Τους ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο σχολείο μας και ευχόμαστε ό,τι καλύτερο στη ζωή τους!