Με την ολοκλήρωση των 10 χρόνων λειτουργίας του αθλητικού κέντρου «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις»  διοργανώθηκε την Κυριακή, 09 Ιουνίου 2019, στο κλειστό γυμναστήριο των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ», όπως κάθε τέλος της αθλητικής χρονιάς, το 10ο Αθλητικό Πανόραμα. Μια αθλητική γιορτή, η οποία εξελίχθηκε σε «υπερθέαμα»!

 

Οι 290 αθλήτριες και αθλητές που συμμετείχαν έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και, παρουσιάζοντας τα προγράμματά τους, ανταμείφθηκαν από το ζεστό και ηχηρό χειροκρότημα των θεατών, οι οποίοι ξεπέρασαν τους 800 σε αριθμό! Σε  συνδυασμό με τις εκπλήξεις που είχε ετοιμάσει η διεύθυνση του αθλητικού κέντρου, δημιουργήθηκε μια ατμόσφαιρα μεγάλης διοργάνωσης!

Στη συγκεκριμένη εκδήλωση έλαβαν μέρος οι αθλητές και οι αθλήτριες που συμμετείχαν καθ’ όλη την περίοδο στα αθλητικά προγράμματα του ΡΟΔΙΩΝ άθλησις , όπως Ρυθμική Γυμναστική, Μαζορέτες με προπονήτριες τις Χριστίνα Παρίση και Χρύσα Ουζουνίδου και Zumba με προπονήτρια τη Σάρα Φα

Το «παρών» όμως έδωσαν και τα παιδιά που συμμετείχαν στα αθλητικά επιμορφωτικά προγράμματα των Εκπαιδευτηρίων “ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ”, όπως Αθλητικός Χορός με προπονήτρια τη Μαρία Λεβέντη και Σύγχρονο Χορό με προπονήτρια τη Ναταλί Σέρβου. Αξίζει να σημειωθεί πως οι  προπονήτριες επιμελήθηκαν πλήρως το πρόγραμμα, το οποίο απογειώθηκε από τις εξαιρετικές εμφανίσεις των παιδιών.

Για πρώτη φορά φέτος παρουσιάστηκαν εκτός από τα ομαδικά και ατομικά προγράμματα αθλητριών της Ρυθμικής Γυμναστικής, αφού το τελευταίο διάστημα γίνεται προσπάθεια να επαναλειτουργήσει, έπειτα από 30 χρόνια, τμήμα Αγωνιστικής Ρυθμικής, το οποίο θα έχει τη δυνατότητα συμμετοχής σε πανελλήνιους αγώνες. Η προσπάθεια αυτή θα ολοκληρωθεί με τις αξιολογήσεις αθλητριών αλλά και μελών εκτός σωματείου το διάστημα από 10 έως 14 Ιουνίου 2019 καθώς από  τον Ιανουάριο του 2019 το “ΡΟΔΙΩΝ άθλησις” είναι και επίσημα μέλος της πανελλήνιας ομοσπονδίας Ρυθμικής Γυμναστικής.

Η διεύθυνση του σωματείου ευχαριστεί θερμά και συγχαίρει όλα τα παιδιά που έλαβαν μέρος στο 10ο αθλητικό Πανόραμα αλλά και όλους τους γονείς οι οποίοι μάς εμπιστεύτηκαν αυτά τα 10 χρόνια για την αθλητική διαπαιδαγώγηση των παιδιών τους και δίνουν το βροντερό «παρών» σε κάθε μας αθλητική εκδήλωση.

Σας ευχαριστούμε!