Μια ακόμα καλοκαιρινή έκπληξη για το τέλος της σχολικής χρονιάς περίμενε τους μαθητές της Γ’ Δημοτικού. Αφού φόρεσαν την καλοκαιρινή τους διάθεση και τα χαμόγελά τους, πήραν μαζί τους τις δροσοσταλίδες του καλοκαιριού και ξεκίνησαν για μία μοναδική εμπειρία!

Επιμέλεια: Ελευθερία Βασιλείου, Εκπαιδευτικός

 

Η καλοκαιρινή εξόρμηση ξεκινά με εκπαιδευτικό χαρακτήρα στο χωριό Ασκληπειό. Ο ιερέας και η πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου του χωριού μάς ξενάγησαν στο Εκκλησιαστικό Μουσείο, στο παλιό Ελαιοτριβείο και στο παραδοσιακό σπίτι. Η φιλοξενία και η ξενάγηση ολοκληρώθηκε με ένα σύντομο σνακ, το οποίο μάς προσέφερε η πρόεδρος του συλλόγου.

Δεύτερη στάση στο πανέμορφο Κιοτάρι για κολύμπι στα κρυστάλλινα και καταγάλανα νερά του. Απίστευτο κέφι, φοβερές βουτιές, μοναδικές μάχες με νεροπίστολα, ατελείωτα παιχνίδια στο νερό, όνειρα από κάστρα στην άμμο…

Τελικός προορισμός μας, το εστιατόριο «Petalas». Εκεί, οι μαθήτριες και οι μαθητές της Γ΄Δημοτικού απόλαυσαν το υπέροχο γεύμα και δροσίστηκαν με ένα απολαυστικό παγωτό. Η διασκέδαση συνεχίστηκε με πολύ χορό και τραγούδι με την καλλιτεχνική επιμέλεια του οικοδεσπότη.

Είναι μια καλοκαιρινή εξόρμηση που θα μείνει αξέχαστη σε μικρούς και μεγάλους!!

Ευχαριστούμε θερμά τον ιερέα «Βασίλειο Παπαγεωργίου» και την πρόεδρο του πολιτιστικού συλλόγου Ασκληπειού «Κυρανιά Στεργάκη», για την υπέροχη φιλοξενία και την επιμορφωτική ξενάγηση στο χωριό.

Επίσης, ευχαριστούμε θερμά την οικογένεια Παναγιώτη Πεταλά για τη μοναδική φιλοξενία και την άμεση εξυπηρέτηση που μας παρείχαν.

                      ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!!!!