Με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση ανακοινώνουμε τη διάκριση των αγαπητών μας μαθητών Παντελίδη Γιώργου, της Γ΄ Γυμνασίου, και Σκαρτάδου Νίκου, της Α΄ Λυκείου, στον 1ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ιστορίας. Ο διαγωνισμός διεξήχθη το Σάββατο, 13 Απριλίου 2019, στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού.

 

Την πρωτοβουλία οργάνωσης του διαγωνισμού είχε η «Σχολή Μωραΐτη» και τα θέματα που δόθηκαν στους διαγωνιζόμενους αφορούσαν στην Ιστορία της Ευρώπης και του Κόσμου του 20ου αιώνα.

Ο διαγωνισμός απευθυνόταν σε μαθητές Β΄, Γ΄ Γυμνασίου και Α΄ Λυκείου και είχε πολυπληθή συμμετοχή από δημόσια και ιδιωτικά σχολεία της χώρας μας.

Το γεγονός ότι τα θέματα ήταν εξαιρετικά απαιτητικά μάς γεμίζει περηφάνια για τους δύο μαθητές μας, των οποίων η επίδοση κρίθηκε άξια και βραβείου και τιμητικής διάκρισης. Οι δύο διακριθέντες μαθητές μας θα τιμηθούν σε ξεχωριστές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στη Σχολή Μωραΐτη, στις 7 Ιουνίου 2019 στην Αθήνα, και στον χώρο των Εκπαιδευτηρίων μας, στην εκδήλωση «Ο Δρόμος προς την Κορυφή», στις 14 Ιουνίου 2019. Η διεύθυνση του σχολείου και οι εκπαιδευτικοί τούς εύχονται ολόψυχα καλή πρόοδο και πολλές ακόμη επιτυχίες και διακρίσεις στη ζωή τους!

Φωτογραφίες