Την Παρασκευή, 15 Φεβρουαρίου, οι μαθητές και μαθήτριες του Νηπιαγωγείου γιόρτασαν με χαρά την 100ή μέρα του σχολείου στο μάθημα των Αγγλικών!!!

Επιμέλεια: Ζωή Φιλιππίδη, Καθηγήτρια Αγγλικών

 

Πιο συγκεκριμένα, τα παιδιά μεταμφιέστηκαν, όπως φαντάζονται τον εαυτό τους μετά από 100 χρόνια. Φορέματα, μαντίλια, μπαστούνια, γυαλιά, άσπρα μαλλιά και μούσια, ήταν μερικές από τις ιδέες των «ηλικιωμένων» μικρών μαθητών.

Ωστόσο, η γιορτινή διάθεση δεν «μεταφράστηκε» μόνο σε μία αμφίεση. Βραβεύτηκαν όλοι οι μαθητές με το επίσημο δίπλωμα των 100 ημερών, χόρεψαν και έπαιξαν ομαδικά παιχνίδια! Η απόκτηση όλων αυτών των γνώσεων από την αρχή της σχολικής χρονιάς ήταν η αφορμή για αυτήν την επέτειο. Αξέχαστες στιγμές στα μαθήματα των Αγγλικών παρουσιάστηκαν μέσα από φωτογραφικό υλικό στα παιδιά, ως εφαλτήριο για ακόμη πιο ένδοξες στιγμές γνώσης κατά το υπόλοιπο της σεζόν!

Ήταν μια αξέχαστη μέρα με γέλιο, αγάπη και φαντασία. Μια μοναδική εμπειρία, την οποία ο κάθε μαθητής θα έχει σίγουρα καταγεγραμμένη στην καρδιά και στο μυαλό, για να του θυμίζει όσα πέτυχε!

Φωτογραφίες