Ο μαθητής των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» Μανώλης Φουτούλης βραβεύτηκε από τον Σύλλογο Γυναικών «Οι Μασαρενές» για τη συμμετοχή και πρόοδό του στον πρόσφατο διαγωνισμό μαγειρικής MasterChef Junior.

 

Για 3η συνεχόμενη χρονιά ο Σύλλογος Γυναικών «Οι Μασαρενές» με την τουριστική σχολή ΑΝΚΟ διοργάνωσαν τον 3ο Διαγωνισμό Μαγειρικής. Kαταξιωμένοι Chefs και καθηγητές της σχολής τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, κατά τη διάρκεια της οποίας βραβεύτηκε και ο μαθητής των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» Μανώλης Φουτούλης, για τη συμμετοχή και πρόοδό του στον πρόσφατο διαγωνισμό μαγειρικής MasterChef Junior!

Ο Μανώλης Φουτούλης είναι μαθητής της Β’ τάξης του Γυμνασίου των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ». Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά αποτελεί μέρος του Μαγειρικού Ομίλου των Εκπαιδευτηρίων μας, στο πλαίσιο της Ζώνης Εναλλακτικής Εκπαίδευσης. Το καλοκαίρι συμμετείχε στον τελευταίο διαγωνισμό MasterChef Junior και μάλιστα είχε αξιοσημείωτη πορεία και εξέλιξη, αποκομίζοντας σημαντικές εμπειρίες δίπλα σε καταξιωμένους επαγγελματίες.

Φωτογραφίες