Μήνας: Νοέμβριος 2018

Θεόδωρoς Τσικούρης: «Γιατί τρέχω; Διότι είμαι διαβητικός»

Ο απόφοιτος μαθητής των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» Θεόδωρος Τσικούρης επέλεξε να αντιμετωπίσει τον σακχαρώδη διαβήτη με αισιοδοξία, θεωρώντας τον εφόδιο, το οποίο, αν το διαχειριστούμε σωστά, θα έχουμε μια καλή και υγιεινή ζωή.

Διαβάστε περισσότερα

Οι μαθήτριες και οι μαθητές των τάξεων Α΄, Β΄ και Γ΄ Δημοτικού συμμετέχουν στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα « Ο μικρός ζωγράφος των βράχων» των εκδόσεων «Καλειδοσκόπιο»

Οι μαθητές της Α’, Β’ και Γ’ Δημοτικού συμμετείχαν σε ειδικά σχεδιασμένες δραστηριότητες, οι οποίες έχουν ως βασικό στόχο να ενισχύσουν τη φιλαναγνωσία.

Διαβάστε περισσότερα

Εγγραφή στην ενημέρωση

< 2020 >
September
  • 24

    «Η άρνηση της μάσκας και οι υποσυνείδητες αιτίες της»

    12:00 -12:40
    24-09-2020

    Την Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2020, στις 12:00-12:40, ο κ. Ευάγγελος Κατσογριδάκης, Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος και αγαπητός γονέας του σχολείου μας τα προηγούμενα χρόνια, θα παραθέσει δικτυακή ομιλία στους μαθητές του Γυμνασίου με τίτλο «Η άρνηση της μάσκας και οι υποσυνείδητες αιτίες της», μια συζήτηση για όσα κρύβονται πίσω από την αντίρρηση στην αλήθεια και την αμφισβήτηση της επιστήμης.

  • 30

    «Θετική ενίσχυση: Ένα σημαντικό εργαλείο για την ομαλή ψυχοσυναισθηματική ανάπτυξη των παιδιών»

    17:00 -19:30
    30-09-2020

    Το Διεπιστημονικό Κέντρο Συμβουλευτικής «ΡΟΔΙΩΝ ανάδρασις» σε συνεργασία με τη Διεύθυνση των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» διοργανώνει σεμινάριο για γονείς με θέμα «Θετική ενίσχυση: Ένα σημαντικό εργαλείο για την ομαλή ψυχοσυναισθηματική ανάπτυξη των παιδιών».

    Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2020, στο Αμφιθέατρο «Αρχιμήδης» των Εκπαιδευτηρίων και αφορά τους γονείς του Νηπιαγωγείου στις 17:00-18:00 και τους γονείς της Α’ Δημοτικού στις 18:30-19:30.

    *Απαραίτητη η ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής (πατήστε ΕΔΩ).

Νηπιαγωγείο

Δημοτικό

Γυμνάσιο

Λύκειο