Μήνας: Οκτώβριος 2018

Μοντέρνα κουζίνα με καλεσμένο τον σεφ Γιώργο Τρουμούχη

Ο Όμιλος Μαγειρικής είχε τη χαρά και την τιμή να υποδεχτεί τον chef Γιώργο Τρουμούχη, ο οποίος μίλησε στους μαθητές του Ομίλου για τη μοντέρνα δημιουργική κουζίνα.

Διαβάστε περισσότερα

Η Γ’ Δημοτικού «ταξιδεύει» στην αρχαία Ελλάδα

Οι μαθητές της Γ’ Δημοτικού επισκέφθηκαν το Αρχαίο Στάδιο Ρόδου, για να εφαρμόσουν αρχαίες μονάδες μέτρησης, αλλά και να παρουσιάσουν, μέσω δραματοποίησης, θεότητες της αρχαίας Ελλάδας.

Διαβάστε περισσότερα

Εγγραφή στην ενημέρωση

Αρχείο

Ιούλ0 Posts
Αυγ0 Posts
Σεπ0 Posts
Οκτ0 Posts
Νοέ0 Posts
Δεκ0 Posts
Ιαν0 Posts
Φεβ0 Posts
Μαρ0 Posts
Μάι0 Posts
Ιούλ0 Posts
Αυγ0 Posts
Σεπ0 Posts
Οκτ0 Posts
Ιαν0 Posts
Φεβ0 Posts
Μαρ0 Posts
Ιούν0 Posts
Ιούλ0 Posts
Αυγ0 Posts
Σεπ0 Posts
Οκτ0 Posts
Ιαν0 Posts
Φεβ0 Posts
Μαρ0 Posts
Μάι0 Posts
Ιούν0 Posts
Ιούλ0 Posts
Αυγ0 Posts
Σεπ0 Posts
Οκτ0 Posts
Ιαν0 Posts
Φεβ0 Posts
Μαρ0 Posts
Απρ0 Posts
Ιούλ0 Posts
Αυγ0 Posts
Σεπ0 Posts
Οκτ0 Posts
Νοέ0 Posts
Ιαν0 Posts
Φεβ0 Posts
Μαρ0 Posts
Μάι0 Posts
Ιούλ0 Posts
Αυγ0 Posts
Σεπ0 Posts
Οκτ0 Posts
Ιαν0 Posts
Φεβ0 Posts
Απρ0 Posts
Μάι0 Posts
Ιούλ0 Posts
Αυγ0 Posts
Οκτ0 Posts
Νοέ0 Posts
Ιαν0 Posts
Μαρ0 Posts
Απρ0 Posts
Μάι0 Posts
Ιούν0 Posts
Ιούλ0 Posts
Αυγ0 Posts
Οκτ0 Posts
Δεκ0 Posts
Ιαν0 Posts
Μαρ0 Posts
Απρ0 Posts
Μάι0 Posts
Ιούν0 Posts
Ιούλ0 Posts
Αυγ0 Posts
Οκτ0 Posts
Νοέ0 Posts
Φεβ0 Posts
Μαρ0 Posts
Μάι0 Posts
Αυγ0 Posts
Οκτ0 Posts
Νοέ0 Posts
Ιαν0 Posts
Μαρ0 Posts
Απρ0 Posts
Ιούν0 Posts
Αυγ0 Posts
Σεπ0 Posts
Οκτ0 Posts
Φεβ0 Posts
Μαρ0 Posts
Απρ0 Posts
Μάι0 Posts
Ιούλ0 Posts
Αυγ0 Posts
Σεπ0 Posts
Οκτ0 Posts
Δεκ0 Posts
Φεβ0 Posts
Μάι0 Posts
Ιούλ0 Posts
Σεπ0 Posts
Νοέ0 Posts
Δεκ0 Posts
Μαρ0 Posts
Απρ0 Posts
Μάι0 Posts
Ιούν0 Posts
Ιούλ0 Posts
Αυγ0 Posts
Σεπ0 Posts
Οκτ0 Posts
Δεκ0 Posts
< 2018 >
September 20
  • 20

    Εκπαιδευτική επίσκεψη του Νηπιαγωγείου στην CAIR

    09:00 -10:00
    20-09-2018

    Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2018

    Ώρα: 09:00-10:00 π.μ.

    Τα τμήματα “Χρώματα της Ίριδας” και “Μελομύθια” του Νηπιαγωγείου θα επισκεφθούν το εργοστάσιο της CAIR.

    Εκεί, θα ενημερωθούμε για τον τρόπο που επεξεργάζονται τις διαφορετικές ποικιλίες σταφυλιών, των τοπικών παραγωγών του συνεταιρισμού, προκειμένου να παράγουν μετά απο διάφορες διεργασίες τα κρασιά της εταιρίας. Ακόμα, θα παρατηρήσουμε τη διαδικασία της εμφιάλωσης, μέχρι να φτάσουν στα κιβώτια προς πώληση.

Νηπιαγωγείο

Δημοτικό

Γυμνάσιο

Λύκειο