Ο Δημήτρης Σαββαΐδης, ο οποίος πρόσφατα αναδείχθηκε ο καλύτερος Barman της Μ. Βρετανίας, είναι απόφοιτος των Εκπαιδευτηρίων μας. Τον ερχόμενο Δεκέμβριο θα διεκδικήσει και τον παγκόσμιο τίτλο του διαγωνισμού Monin, στο Παρίσι.

 

Τα Εκπαιδευτήρια «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» προσφέρουν στους μαθητές την ευκαιρία να ανακαλύψουν τις καλύτερες πλευρές του εαυτού τους, να καλλιεργήσουν ανοιχτό πνεύμα και να γίνουν ανεξάρτητα άτομα, με αυτοπεποίθηση και ελεύθερη σκέψη, να γίνουν σύγχρονοι πολίτες του κόσμου.

Οι μαθητές μας αποκτούν γερές βάσεις για την επιτυχημένη εξέλιξή τους στις σπουδές και στη μετέπειτα καριέρα τους. Έτσι, οι απόφοιτοί μας σπουδάζουν και εργάζονται με επιτυχία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και πολλοί διακρίνονται διεθνώς στις επιστήμες και στις τέχνες.

Ο Δημήτρης Σαββαΐδης, ο οποίος πρόσφατα αναδείχθηκε ο καλύτερος Barman της Μ. Βρετανίας, είναι απόφοιτός μας. Κατόρθωσε να διακριθεί πρώτα στους περιφερειακούς αγώνες, που αποτελούσαν κριτήριο πρόκρισης για την τελική φάση. Κατέκτησε την πρώτη θέση στην τελική φάση, στην οποία συμμετείχαν μπάρμεν από τη Βόρεια, τη Δυτική, την Κεντρική Αγγλία καθώς επίσης και από το Λονδίνο. Μάλιστα, τον ερχόμενο Δεκέμβριο θα διεκδικήσει και τον παγκόσμιο τίτλο του διαγωνισμού Monin, στο Παρίσι.

Περισσότερες πληροφορίες για τη διάκριση του Δημήτρη μπορείτε να διαβάσετε και στον παρακάτω σύνδεσμο της εφημερίδας «Η ΡΟΔΙΑΚΗ»:

https://www.rodiaki.gr/article/399847/rodiths-o-kalyteros-mparman-ths-megalhs-bretanias

Είμαστε περήφανοι για τη σημαντική αυτή διάκριση του Δημήτρη. Η Διεύθυνση των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» συγχαίρει θερμά τον Δημήτρη Σαββαΐδη για την επιτυχία του και του εύχεται καλή επιτυχία στους νέους στόχους του.

Φωτογραφία (Πηγή: Εφημερίδα «Η ΡΟΔΙΑΚΗ»)