«Ας συνεχίσουμε να χαμογελάμε» ήταν το σύνθημα για το «16ο περπάτημα ζωής και ελπίδας» που διοργάνωσε ο Δωδεκανησιακός Σύλλογος Αυτοάνοσων Νοσημάτων Αρθρίτιδας & Λύκου «ΘΑΛΕΙΑ», στο οποίο συμμετείχαν οι καθηγήτριες φυσικής αγωγής Μαρία Ριζοπούλου, Μαρία Λεβέντη και Σκιαδενή Γεράκη από το «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» και το «ΡΟΔΙΩΝ Άθλησις» αντίστοιχα.

Επιμέλεια: Μαρία Λεβέντη, Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής

 

Ο Δωδεκανησιακός Σύλλογος Αυτοάνοσων Νοσημάτων Αρθρίτιδας & Λύκου «ΘΑΛΕΙΑ», μέσω της προέδρου του, κ. Θάλειας Γεωργά, έχει καθιερώσει εδώ και δεκαέξι χρόνια το «Περπάτημα Ζωής και Ελπίδας», με σκοπό την ενίσχυση οικογενειών που έχουν ανάγκη.

Φέτος, η δράση ήταν αφιερωμένη στη μνήμη της Ασημίνας Δημητρά και του Βαγγέλη Παυλίδη, οι οποίοι είναι μέλη, φίλοι και συνεργάτες του συλλόγου.

Τα Εκπαιδευτήρια «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ»και το αθλητικό σωματείο «ΡΟΔΙΩΝ Άθλησις» υποστήριξαν τη δράση, κάνοντας την προθέρμανση και την αποθεραπεία της πεζοπορίας, με εκπροσώπους τις καθηγήτριες φυσικής αγωγής Μαρία Ριζοπούλου, Μαρία Λεβέντη και Σκιαδενή Γεράκη.

Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν θα δοθούν σε άπορες οικογένειες, προκειμένου να προμηθεύουν τα παιδιά τους με το δεκατιανό τους γεύμα στο σχολείο.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να διαβάσετε και στον παρακάτω σύνδεσμο της εφημερίδας «Η ΡΟΔΙΑΚΗ»:

https://www.rodiaki.gr/article/399499/thaleia-kai-menh-xeri-xeri

Είμαστε πάντα δίπλα στους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη και προσφέρουμε ανιδιοτελώς την αγάπη μας!

Φωτογραφία (Πηγή: Εφημερίδα «Η ΡΟΔΙΑΚΗ»)