Τα Εκπαιδευτήρια «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» διοργάνωσαν με εξαιρετική επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή κόσμου για 9η συνεχή χρονιά την εκδήλωση με τίτλο: «Ο δρόμος προς την κορυφή». Στην εκδήλωση αυτή βραβεύτηκαν οι μαθητές και οι μαθήτριες που διακρίθηκαν σε διεθνείς, πανελλήνιους και τοπικούς μαθητικούς διαγωνισμούς. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 15 Ιουνίου 2018 στην αίθουσα «Καλλιπάτειρα» των εγκαταστάσεών τους.

 

Την έναρξη της εκδήλωσης σηματοδότησε η εμπεριστατωμένη ομιλία του Αναπληρωτή Καθηγητή του Τμήματος Επιστημών της Προσχολικής Αγωγής και του Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού του Πανεπιστημίου Αιγαίου κ. Νικολάου Ανδρεαδάκη με θέμα: «Χαρισματικοί μαθητές: Ο ρόλος του σχολείου και της οικογένειας».

Στη συνέχεια, βραβεύτηκαν οι μαθητές και οι μαθήτριες από σχολεία της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της Ρόδου που διακρίθηκαν στον διεθνή μαθηματικό διαγωνισμό «Κangaroo 2018». Ο διαγωνισμός είχε πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις των εκπαιδευτηρίων με τη συμμετοχή εκατοντάδων μαθητών από τη Ρόδο. Επίσης, βραβεύτηκαν οι μαθητές και οι μαθήτριες των σχολείων της Ρόδου που διακρίθηκαν στον διεθνή διαγωνισμό αγγλικών «Kangaroo Global Linguistics», ο οποίος πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στη Ρόδο στα Εκπαιδευτήρια «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ».

Επιπρόσθετα, βραβεύτηκαν οι μαθητές και οι μαθήτριες των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» που κατά το σχολικό έτος 2017-2018 απέσπασαν μετάλλια και διακρίσεις σε μαθητικούς διαγωνισμούς. Ειδικότερα, δόθηκαν έπαινοι για διακρίσεις μαθητών σε ακαδημαϊκούς μαθητικούς διαγωνισμούς (Μαθηματικών, Φυσικών Επιστημών, Λογοτεχνίας, Ποίησης  κ.ά.) και σε αθλητικούς μαθητικούς διαγωνισμούς.

Στην εκδήλωση, μεταξύ άλλων,  παρευρέθηκαν ο κ. Χρήστος Μπάρδος, Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, ο κ. Βαγγέλης Μανδρακός, Προέδρος Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ρόδου καθώς και διευθυντές σχολείων της Ρόδου οι οποίοι απένειμαν τους επαίνους στους μαθητές και τις μαθήτριες.

Τα Εκπαιδευτήρια «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» συγχαίρουν θερμά τους μαθητές που βραβεύτηκαν για τις υψηλές διακρίσεις και επιδόσεις τους και τους εύχονται να έχουν πάντα επιτυχίες στους νέους στόχους τους.

Φωτογραφίες