Μέσα σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2018 η τελετή αποφοίτησης των μαθητών του Λυκείου των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ».

 

Ο Προμαχώνας του Παλατιού του Μεγάλου Μαγίστρου στη Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου προσέφερε ένα υπέροχο περιβάλλον διακριτικής κομψότητας. Τα αγόρια και τα κορίτσια παρέλαβαν από τους καθηγητές τους το Απολυτήριο της Αποφοίτησής τους. Τα μέχρι πριν από λίγα χρόνια μικρά παιδιά, ύστερα από δώδεκα χρόνια σχολείου -Δημοτικό, Γυμνάσιο, Λύκειο- αφήνουν πίσω τους τις τάξεις τους, τους συμμαθητές τους και ανοίγουν τα φτερά τους προς άλλους πρωτόγνωρους προορισμούς. Αυτήν τη στιγμή δεν την ξεχνούν όταν ενηλικιωθούν, όταν κάνουν αργότερα τη δική τους οικογένεια και έρθουν στην αποφοίτηση των δικών τους παιδιών, με χαρά ανάμεικτη με συγκίνηση.

Ο κ. Σταύρος Πρωτογεράκης, Συντονιστής του προγράμματος της Γ΄ τάξης του Λυκείου, ευχήθηκε στους τελειόφοιτους επιτυχία στη συνέχιση των σπουδών τους και στις επαγγελματικές δραστηριότητες καθώς και ευτυχία στην προσωπική τους ζωή. Ακολούθησαν οι ομιλίες καθηγητών που δίδαξαν τους μαθητές κατά την τελευταία σχολική χρονιά, ενώ ο μαθητής Γιώργος Τριανταφύλλου μίλησε εκ μέρους των συμμαθητών του και ευχαρίστησε τους γονείς αλλά και τους καθηγητές τους για όσα τους προσέφεραν. Στη συνέχεια, ο κ. Παναγιώτης Σακελλάρης, γονέας του μαθητή Μανώλη Σακελλάρη, αναφέρθηκε επαινετικά στο έργο του σχολείου και ευχήθηκε με τη σειρά του στους μαθητές.

Η βραδιά συνεχίστηκε με δεξίωση που παρέθεσε στον χώρο της τελετής η Διεύθυνση των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ».

Φωτογραφίες