Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας ΑΜΕΑ, το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Ρόδου σε συνεργασία με τα Εκπαιδευτήρια «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» θα πραγματοποιήσουν κοινή διδακτική δράση στο εργαστήριο πληροφορικής των Εκπαιδευτηρίων, τη Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου 2017.

Επιμέλεια-Υπεύθυνοι: Μάριος Χατζημιχάλης, Καθηγητής Πληροφορικής των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» & Πανορμίτης Καλούδης, Διευθυντής Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Ρόδου

 

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα ΑΜΕΑ και στην προσπάθειά τους να προάγουν το δικαίωμα της ισότητας στην εκπαίδευση των μαθητών, το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Ρόδου σε συνεργασία με τα Εκπαιδευτήρια «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» θα πραγματοποιήσουν κοινή διδακτική δράση στο εργαστήριο πληροφορικής των Εκπαιδευτηρίων, τη Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 09:00-11:00 π.μ.

Οι μαθητές του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Ρόδου που θα συμμετάσχουν, φοιτούν στον τομέα της Πληροφορικής, γι’ αυτό και η δράση που θα πραγματοποιηθεί θα είναι συνυφασμένη με το αντίστοιχο εργαστηριακό μάθημα.

Βασικός στόχος της συνεκπαίδευσης αυτής είναι, μέσω της αλληλεπίδρασης, αφενός να ευαισθητοποιηθούν οι μαθητές για τα άτομα με αναπηρία, αφετέρου να διευρυνθούν οι γνώσεις των μαθητών του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. πάνω στο αντικείμενο της Πληροφορικής.