Γνωρίζοντας το αεροδρόμιο… από διαφορετικό πρίσμα
Την Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2017 οι μαθητές της Α΄ Γυμνασίου πραγματοποίησαν εκπαιδευτική εξόρμηση στο Διεθνή Αερολιμένα Ρόδου «Διαγόρας».
Διαβάστε περισσότερα30 Νοέ, 2017 | Γυμνάσιο, ΡΟΔΙΩΝ Παιδεία
Την Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2017 οι μαθητές της Α΄ Γυμνασίου πραγματοποίησαν εκπαιδευτική εξόρμηση στο Διεθνή Αερολιμένα Ρόδου «Διαγόρας».
Διαβάστε περισσότερα30 Νοέ, 2017 | Δημοτικό, ΡΟΔΙΩΝ Παιδεία
Με πολλή όρεξη και χαρούμενη διάθεση, οι μαθητές της ΣΤ’ Δημοτικού ετοίμασαν μια συνταγή στο πλαίσιο του μαθήματος της Γλώσσας, στην ενότητα «Διατροφή».
Διαβάστε περισσότερα29 Νοέ, 2017 | Εργασιακό
Οι διακριθέντες της 3ης αγωνιστική του 1ου ομίλου του «εργασιακού».
Διαβάστε περισσότερα29 Νοέ, 2017 | ΡΟΔΙΩΝ Παιδεία
Στον Όμιλο Μαγειρικής φτιάξαμε μαντινάδες, εν όψει της γιορτής του Αγίου Ανδρέα, στις 30 Νοεμβρίου.
Διαβάστε περισσότερα28 Νοέ, 2017 | Γυμνάσιο, ΡΟΔΙΩΝ Παιδεία
Την Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2017, η Γ’ Γυμνασίου πραγματοποίησε εκπαιδευτική εξόρμηση στον Α.Η.Σ. Σορωνής.
Διαβάστε περισσότερα28 Νοέ, 2017 | ΡΟΔΙΩΝ Παιδεία, Λύκειο
Στην Πράγα πραγματοποιήθηκε η φετινή εκδρομή της Β’ Λυκείου, το διάστημα 13-18 Νοεμβρίου 2017.
Διαβάστε περισσότερα28 Νοέ, 2017 | ΡΟΔΙΩΝ Άθλησις
Το Σάββατο, 18 Νοεμβρίου 2017 πραγματοποιήθηκε ομιλία με θέμα την «Αθλητική Παιδεία», με κεντρικό ομιλητή τον κ. Άκη Ζήκο.
Διαβάστε περισσότερα28 Νοέ, 2017 | Προσχολική-Νηπιαγωγείο, ΡΟΔΙΩΝ Παιδεία
Το νηπιαγωγείο μας, με αφορμή τον κύκλο του νερού, επισκέφθηκε τη λίμνη Καλυθιών.
Διαβάστε περισσότερα28 Νοέ, 2017 | Προσχολική-Νηπιαγωγείο, ΡΟΔΙΩΝ Παιδεία
Η επέτειος του Πολυτεχνείου ήταν η αφορμή να κουβεντιάσουμε στο Νηπιαγωγείο όλες αυτές τις έννοιες που μας βοηθούν να ζούμε αρμονικά με τους άλλους και να πραγματοποιήσουμε τις εκλογές μας!
Διαβάστε περισσότερα28 Νοέ, 2017 | Γυμνάσιο, ΡΟΔΙΩΝ Παιδεία, Λύκειο
Οι μαθητές του Βιοκήπου επισκέφτηκαν το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και παρακολουθήσαν το πρόγραμμα «Αειφορία και Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας».
Διαβάστε περισσότερα




Ο Σύλλογος για τη Διάδοση των Φυσικών Επιστημών (Συ.Δι.Φ.Ε.) σε συνεργασία με τη Λέσχη Ερασιτεχνών Φωτογράφων Ρόδου C.Ro.P, τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου και τον Δήμο Ρόδου σάς προσκαλούν σε μια ξεχωριστή έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «Η επιστήμη είναι παντού», η οποία θα φιλοξενηθεί στη Νέα Πτέρυγα του Μουσείου Νεοελληνικής Τέχνης Ρόδου (Νεστορίδειον Μέλαθρον οδός Ι. & Π. Νεστορίδη (τμήμα οδού Κω).
Διάρκεια: Τετάρτη, 18 Μαρτίου 2026 – Σάββατο, 21 Μαρτίου 2026
Ωράριο: Σύμφωνα με το ωράριο λειτουργίας του Μουσείου Τρίτη Σάββατο: 10:00 – 18:00
«Δεν είναι πλάκα… δεν μου αρέσει.»
«Σταμάτα.»
«Όχι.»
Τρεις απλές προτάσεις που για ένα παιδί μπορεί να είναι πολύ δύσκολο να ειπωθούν.
Το να μάθει ένα παιδί να βάζει όρια δεν είναι αυτονόητο. Είναι μια δεξιότητα που χτίζεται σιγά-σιγά, μέσα από εμπειρίες και την καθοδήγηση των ενηλίκων γύρω του.
Σας προσκαλούμε σε ένα εργαστήριο για γονείς, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να συζητήσουμε, να προβληματιστούμε και να μάθουμε πρακτικούς τρόπους με τους οποίους μπορούμε να βοηθήσουμε τα παιδιά μας, ώστε να μεγαλώσουν με αυτοπεποίθηση, εσωτερική δύναμη και σεβασμό προς τον εαυτό τους και τους άλλους.
Γιατί κάθε παιδί αξίζει να μεγαλώνει γνωρίζοντας ότι ο εαυτός του έχει αξία.
Χώρος/Αίθουσα: Νηπιαγωγείο-«Ταξίδι στο Φεγγάρι»
Ημερομηνία: 18/03/2026
Ώρα έναρξης: 18.00