Μια ενδιαφέρουσα θεματική συνάντηση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 18 Νοεμβρίου 2017 στην αίθουσα «Καλλιπάτειρα» των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ», με θέμα την «Αθλητική Παιδεία» και κεντρικό ομιλητή τον κ. Άκη Ζήκο.

 

Ο κ. Ζήκος, διευθυντής αθλητικού τομέα των Εκπαιδευτηρίων «Νέα Γενιά Ζηρίδη», αποδέχτηκε την πρόσκληση του διευθυντή του αθλητικού κέντρου «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις», κ. Τριχιά, για να επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις μας στη Ρόδο και να πραγματοποιήσει μια συζήτηση με γονείς, παράγοντες αλλά και αθλητές.

Στη συνάντηση του Σαββάτου έδωσαν το «παρών» εκπρόσωποι αρκετών σωματείων από πολλά αθλήματα, όπως ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ, κολύμβηση, ρυθμική γυμναστική, τοξοβολία, αθλητές των μικτών ομάδων μαζί με τον κ. Αδαμάκη, ο προπονητής ποδοσφαίρου και συγγραφέας, κ. Τερζής, εκπρόσωποι Τύπου  και τέλος προπονητές, αθλητές και γονείς του «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις».

Ένας εξαιρετικός διάλογος πραγματοποιήθηκε ανάμεσα στους παρευρισκόμενους και τον κ. Ζήκο, με θέματα συζήτησης τη στάση των γονέων απέναντι στους μικρούς αθλητές και τις προτεραιότητές τους, τους τρόπους αντιμετώπισης ακραίων συμπεριφορών καθώς επίσης και αρκετές ερωτήσεις για το πρότυπο πρόγραμμα αθλητικών υποτροφιών που πραγματοποιεί ο ίδιος στα Εκπαιδευτήρια «Ζηρίδη» σε συνεργασία με την Α.Ε.Κ.

Κατά την παραμονή του στη Ρόδο, ο κ. Ζηκος πραγματοποίησε συνάντηση και με τον γενικό διευθυντή των εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ», κ. Κυριάκο Κυριακούλη, στην οποία παρουσιάστηκε το συγκεκριμένο πρόγραμμα και συζητήθηκαν ακόμα και τρόποι υλοποίησής του στη Ρόδο. 

Η διεύθυνση του «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις» ευχαριστεί όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους, τη διεύθυνση του ξενοδοχείου «Plaza» για την φιλοξενία και τέλος τον κ. Ζήκο για τη υλοποίηση αυτής της ενδιαφέρουσας θεματικής συνάντησης.

 

Το ραντεβού ανανεώθηκε για τον ερχόμενο Ιανουάριο, αυτή τη φορά στην Αθήνα, όπου έγινε πρόσκληση στον κ. Τριχιά, για να επισκεφθεί τις αντίστοιχες εγκαταστάσεις των Εκπαιδευτηρίων «Ζηρίδη» αλλά και το προπονητικό κέντρο των ακαδημιών της Α.Ε.Κ.