Την Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο της Ζώνης Ευέλικτων Δράσεων (Ζ.Ε.Δ.), οι μαθητές της Α΄ Γυμνασίου είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν και να ενημερωθούν από τον κύριο Χάρη Παπαγεωργίου, κτηνίατρο και γονέα του σχολείου μας, για το θέμα των αδέσποτων ζώων στο νησί της Ρόδου.

Επιμέλεια: Κατερίνα Παπαδημητρίου, Μαθηματικός

 

Οι μαθητές της Α΄ Γυμνασίου είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν και να ενημερωθούν από τον κύριο Χάρη Παπαγεωργίου, κτηνίατρο και γονέα του σχολείου μας, για το θέμα των αδέσποτων ζώων στο νησί της Ρόδου.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας που έλαβε χώρα στο Αμφιθέατρο «Αρχιμήδης» των Εκπαιδευτηρίων μας, οι μαθητές αντιλήφθηκαν ποιος ευθύνεται για τον ολοένα αυξανόμενο αριθμό των αδέσποτων ζώων και για τους κινδύνους που εγκυμονεί η ύπαρξή τους για την υγεία των ανθρώπων. Επίσης, είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τους τρόπους αντιμετώπισης του φαινομένου και τη μείωση του αριθμού των αδέσποτων. Τον λόγο έλαβε στο τέλος η κυρία Ρωξάνη Κοντογιάννη, η οποία προσκάλεσε τους μαθητές στο Bazaar που θα πραγματοποιηθεί στις 10 Δεκεμβρίου στο Ροδίνι για τα αδέσποτα.

Ευχαριστούμε θερμά τον κύριο Χάρη Παπαγεωργίου και την κυρία Ρωξάνη Κοντογιάννη για την επίσκεψή τους στον χώρο των Εκπαιδευτηρίων μας και για την ενδιαφέρουσα ομιλία που μας παρέθεσαν.

Φωτογραφίες