Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συνάντηση συμβουλευτικής γονέων για τη φετινή σχολική χρονιά, η οποία οργανώθηκε από το Διεπιστημονικό Κέντρο Συμβουλευτικής «ΡΟΔΙΩΝ Ανάδρασις» και απευθυνόταν στους γονείς του νηπιαγωγείου μας.

Επιμέλεια: Ελένη Κανδυλάκη, Ψυχολόγος, M.Sc.–Υπεύθυνη «ΡΟΔΙΩΝ Ανάδρασις» &

                      Πένη Παπακώστα, Ψυχολόγος, M.Sc.–Σύμβουλος «ΡΟΔΙΩΝ Ανάδρασις»

 

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ακόμη μία συνάντηση συμβουλευτικής γονέων για τη φετινή σχολική χρονιά, η οποία οργανώθηκε από το Διεπιστημονικό Κέντρο Συμβουλευτικής «ΡΟΔΙΩΝ Ανάδρασις» και απευθυνόταν στους γονείς του νηπιαγωγείου μας. Η συνάντηση είχε θέμα «Όρια. Η μεγαλύτερη ανάγκη των παιδιών, μετά την αγάπη μας» και πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο «Αρχιμήδης» των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ».

Η παρουσίαση είχε βιωματικό χαρακτήρα, δόθηκαν παραδείγματα, υπήρξε ανταλλαγή απόψεων, συζήτηση περιπτώσεων και προβληματισμός πάνω στα πολύ ενδιαφέροντα θέματα της «Θετικής Ανατροφής» (Positive Parenting-ήταν το θέμα της πρώτης συνάντησης γονέων που πραγματοποίηθηκε για τη φετινή σχολική χρονιά) και της «Οριοθέτησης» των παιδιών. Ένα ακόμα λιθαράκι τοποθετήθηκε για να χτίσουμε τις γέφυρες επικοινωνίας με τα παιδιά μας.

Σύντομα, η Διεπιστημονική Ομάδα του Κέντρου θα είναι κοντά στους γονείς των Εκπαιδευτηρίων μας με νέα ενδιαφέροντα θέματα. Είμαστε ανοιχτοί στις προτάσεις και τους προβληματισμούς σας.

Φωτογραφίες