Με ενθουσιασμό και ανυπομονησία ξεκίνησαν τη φετινή σχολική χρονιά οι μαθήτριες και οι μαθητές των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ».

 

Η έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς συνιστά μια νέα αφετηρία γεμάτη στόχους, προσδοκίες και όνειρα στο συναρπαστικό μονοπάτι προς την κατάκτηση της γνώσης. Οι μαθήτριες και οι μαθητές των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» ξεκίνησαν τη φετινή σχολική χρονιά με ενθουσιασμό και ανυπομονησία.

Η πρώτη ημέρα σηματοδοτήθηκε με τον αγιασμό, στον οποίο παρευρέθηκαν μαθητές και μαθήτριες του Δημοτικού, του Γυμνασίου και του Λυκείου. Η τελετή πραγματοποιήθηκε από τον Πατέρα Παΐσιο στο κλειστό γυμναστήριο των Εκπαιδευτηρίων, ο οποίος ευχήθηκε στους μαθητές να έχουν μία καλή σχολική χρονιά, με υγεία, πρόοδο και γνώση.

Την τελετή ολοκλήρωσε ο Γενικός Διευθυντής των Εκπαιδευτηρίων, κ. Κυριάκος Κυριακούλης. Ο κ. Κυριακούλης καλωσόρισε τους παλιούς και νέους μαθητές καθώς και τους γονείς που είχαν παρευρεθεί στον χώρο και ανέπτυξε εκείνα τα στοιχεία που αναδεικνύουν την ταυτότητα του σχολείου.

Στη συνέχεια της ημέρας, οι μαθητές κατανεμήθηκαν στα τμήματά τους και ενημερώθηκαν για το πρόγραμμα και τη λειτουργία του σχολείου.

Αξίζει να σημειωθεί πως πραγματοποιήθηκε Αγιασμός και στον χώρο του Νηπιαγωγείου, με την παρουσία αρκετών γονέων.

Ευχόμαστε καλή σχολική χρονιά!

Φωτογραφίες