Η δεύτερη εβδομάδα στο Summer School είχε από όλα, αλλά κυρίως είχε την πρώτη μας διανυκτέρευση. Περάσαμε και πάλι υπέροχα, παρά την αρκετά υψηλή θερμοκρασία.

Επιμέλεια: Φερενίκη Μιχαηλίδη, Φιλόλογος

 

Αυτήν την εβδομάδα, που είχε ως θέμα τα παιχνίδια, διασκεδάσαμε πολύ στην ομάδα των «Καρχαριών». Παίξαμε Taboo, είχαμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε με άτομο που παίζει μπάσκετ σε αμαξίδιο, επισκεφτήκαμε τον Ερυθρό Σταυρό στο νοσοκομείο, μάθαμε πώς να καθαρίζουμε μια πληγή (κι όμως, το betadine δεν το βάζουμε πάνω στην πληγή, αλλά γύρω-γύρω) αλλά και ποιες πρέπει να είναι οι πρώτες ενέργειές μας σε έναν τραυματισμό.

Κι όμως, η πρώτη διανυκτέρευση πέρασε. Και μάλλον περάσαμε τόσο ωραία, που δεν προλάβαμε να κάνουμε όλα όσα είχαμε προγραμματίσει. Έτσι, αφού τελείωσε το ημερήσιο πρόγραμμα, ετοιμάσαμε τον χώρο που θα διανυκτερεύαμε, είδαμε ταινία και μετά πήγαμε θάλασσα, που ήταν ό,τι έπρεπε με αυτή τη ζέστη. Στη συνέχεια, επιστρέψαμε στο σχολείο, κάναμε μπάνιο, επικοινωνήσαμε με τους δικούς μας και φάγαμε σουβλάκια, λουκάνικα και μπριζολάκια. Ακολούθησε παιχνίδι και μετά μια γλυκιά απόλαυση που ετοίμασε για εμάς μια μητέρα.

Τώρα, είμαστε έτοιμοι για τη συνέχεια. Τρίτη εβδομάδα… σου ερχόμαστε!!!

Φωτογραφίες