Μετά τις τελευταίες προσθήκες των αθλητών Κάλα και Χατζηγεωργίου, οι οποίοι εντάχθηκαν στο ήδη αξιοζήλευτο ρόστερ της περσινής περιόδου, θεωρούμε πως ένα άκρως ανταγωνιστικό σύνολο έχει ήδη δημιουργηθεί. Στη φετινή μας προσπάθεια, σας θέλουμε όλους δίπλα μας!

 

Η ομάδα μας, έτοιμη να αντεπεξέλθει στις ανάγκες της Α2 Κατηγορίας αλλά και του Κυπέλλου Ελλάδος 2017-2018, ελπίζει πως θα προσελκύσει ακόμα περισσότερους θεατές στο γήπεδο.

Από Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017, ξεκινάει η διάθεση των καρτών διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2017-18. Οι κάτοχοι αυτών, θα έχουν τη δυνατότητα εκτός από τους εντός έδρας αγώνες του πρωταθλήματος της Α2, να παρακολουθήσουν και την Α’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδος καθώς και να συμμετέχουν εντελώς δωρεάν, στις κληρώσεις των λαχειοφόρων αγορών, που θα διεξαχθούν κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Το κόστος των καρτών ανέρχεται στα 20 ευρώ εκάστη και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τις προμηθευτούν είτε από τη γραμματεία του ΡΟΔΙΩΝ άθλησις, καθημερινά από τις 14:00 έως τις 21:00, είτε καλώντας στο 2241001400 για αποστολή στο σημείο που επιθυμούν.

 

…γιατί όλοι έχουμε θέση στην Α2!